o prieks ka vēl kāds līdzīgi domā:) Vairis30 - es par to pašu:)
16.jūlijs 2013, 10:02 | links
Labs rīts kungi, vai kāds ir mēģinājis vietējā ražojuma gumijas(protams ja tiešām ražo uz vietas, nevis tik fasē) mikrodžigam?
http://www.ss.lv/msg/lv/entertainment/hunting-fishing/fishing-tackles-and-tackles/bjbbe.html
hecs7, 16.jūlijs 2013, 08:41
Fleksonīts mētāšanai pilnīgi nederīgs. Kopš pagājušā gada flexonit izmantoju tikai ūdām. Tagad tikai ģitāras stīga :)
andrisandris, 15.jūlijs 2013, 21:43
Gribētu kārtējo reizi aktualizēt pavadiņu jautājumu. Vai ir kas labāks par Flexonit 1x19 pavadām? 2h laikā, divas nobeidzu, viena pārtrūka, otrai sabojājās sakabes āķīts.. Ir kādas sakarīgas alternatīvas?
GintsF, 14.jūlijs 2013, 09:20
urmaas tu tikai nejauc pušķi ar kušķi! :) Pušķis ir tas kas sasienas, a kušķis tas kas saspurojas:DDDDD
mirtins, 15.jūlijs 2013, 15:45
:))Saruna aizsākās ar/par kušķi!:))
urmaas, 15.jūlijs 2013, 15:49
urmaas tu tikai nejauc pušķi ar kušķi! :) Pušķis ir tas kas sasienas, a kušķis tas kas saspurojas:DDDDD
mirtins, 15.jūlijs 2013, 15:45
Paldies par pieredzi. Lacuks 007, mans aprīkojums ir sekojošs:
Kāts-Elite MicroTech Jig
Spole- Okuma TRIO-RC-20
Aukla- nanofil 0.10mm (par šo vairs precīzi neatceros)
Kaut kā tā. Ok, pārbaudīšu vēlreiz spoli, bet man nelikās, ka tā slikti strādātu..
sigi, 15.jūlijs 2013, 13:06
Es labprāt noskaidrotu vienu jautājumu. Ar kātu viss ok (visi riņķi vietā) arī spole jauna. Kādēļ man nano aukla ik pa brīdim met pušķus? šāds pušķis/megls parasti veidojas kādus 7m no pavadas, tātad savērpjas kaut kur metiena sākumdaļā..
Zinu, ka grūti tā pateikt, neredzot visu komplektu darbībā, bet tomēr.. varbūt kādam gadījies līdzīgi un kādi ir bijuši risinājumi. Varbūt tā ir tikai nano auklas problēma- lai gan izklausās dīvaini.. :)
sigi, 15.jūlijs 2013, 10:03