Mikrodžigs

Par un ap mikrodžigošanu
Labvakar!
Padalieties pieredzē speciālisti:) vai man, kā iesācējam ALIVIO 1000 būs pietiekami laba, vai vajag ko nopietnāku? Kātu nopirku Micro tech 2-10 garums 213 laikam bija:) Aukla 0.10 berkley fireline tournament. tam ALIVIO ir 2 gultņi un vai aukla normāli klāsies uz kasetes? Vai labāk uzreiz to spoli atdot sīkajam makšķerei..:) Paldies!
13.aprīlis 2013, 21:41 | links

PP 0,06mm ir tikpat resna ka Elite 0.09mm :)
13.aprīlis 2013, 16:03 | links

Japāņu auklām atšķiras lb stiprība, salīdzinot ar Sufix, Stren, Power Pro utt. Cik zinu tad japāņi tiešām nemelo ar diametriem.
Runājot par ēdamo gumiju krāsām - principā bairāk man strādā tumšie, mierīgie toņi, bet ir reizes kad tieši vajag spilgtos - rozā, violetos, chartreuse zaļos. Tapēc gumijas ir vēlams lai ir rezervē dažādās krāsās.
13.aprīlis 2013, 15:55 | links

Jancuk, dažādas kvalitātes auklām ir dažādi stipruma testi. Turklāt norādītais 0,15 Sufix noteikti ir krietni resnāks, nekā uzrādīts, esmu lasījis par reālajiem mērījumiem. Japoškini (tīrie) ar lieliem meliem neaizraujas, gan izmērs, gan tests daudzmaz atbilst patiesībai. Turklāt tas stipruma tests vairāk ir meistarībā, nevis auklā, esi taču tv vai netā redzējis, kā pat mūsējie veči (abi Ingusi, piemēram) ar 0,04 aukliņu un mikrodžigu ceļ aukšā pieckilo līdakas. Vajag tikai bremzi negriezt ciet un netrakot ar tralēšanu. Kausē, kausē un viņa pati pienāks tev klāt.
13.aprīlis 2013, 15:28 | links

Jancuk-26, daudz, daudz mazāks. Aptuveni 0,8 pēc japoškinu mātes klasifikācijas!

Skaties te:
http://www.eurolure.com/lat/fishing-line-lv/varivas-hi-grade-pe-150m-0-8.html

andreiko, 13.aprīlis 2013, 14:22

Ok sk, mani tikai mulsina viena lieta, norādītie kg, ja japaniem tam 0.8 ir 5kg, tad piem, Sufix 832 0.15- 9.2kg un 15lb. kā tur uz to jāskatās?
13.aprīlis 2013, 15:03 | links

Nu vot es par tām krāsām sāku aizdomāties, kad PČ spiningošanā Ķīšezerā redzēju ar kādām krāsām čehi ķēra. Prasīju toreiz kāpēc neliek kaut ko kacinošāku, bet visu dienu vālē tikai ar sūnu zaļajām. Tad viņi pārliecinoši stāstīja, ka tik vēlā un aukstā rudenī vajagot tikai neitrāli dabīgas vai tumšās krāsas. Ka pašā rudenī asars vairs nav tik dulls lai mestos virsū visam spožajam. Turpretī vienā copes raidījumā Jolkins rādīja kā ķer vasarā asarus un toreiz viņiem topā bija spilgti sarkanais tonis. Pēdējo sarkano viņam tur toreiz nokoda un cope faktiski beidzās.
13.aprīlis 2013, 14:31 | links

Jancuk-26, daudz, daudz mazāks. Aptuveni 0,8 pēc japoškinu mātes klasifikācijas!

Skaties te:
http://www.eurolure.com/lat/fishing-line-lv/varivas-hi-grade-pe-150m-0-8.html
13.aprīlis 2013, 14:22 | links

Doma pie citiem kātiem piepirkt vienu lētu tvisterdžigu, jo patīk apgrābstīt visus makšķerveidus.Nolūkoju vienu lētu-SALMO DI...DY ...vai kā tamlīdzīgi 2-12gr.Mošk kāds saprot par ,ko es domāju un var ,ko teikt.Koroče-kāts par padsmit ls.
13.aprīlis 2013, 13:38 | links

Pēc Japāņu klasifikācijas runājot par iepriekš pieminēto Varivas High Grade twicham, 0.15 būs kkads PE 1,5-2?
13.aprīlis 2013, 12:58 | links

Nu Ruja līmenis ir katostrofali zems domaju,ka Rujas gala pat viss bija izsalis lidz gruntij.Nu nesmu bijis 3d tagad,jo man zema mašina un ceļs ir tāds ka aizbraukt nevaru :( Bet tur vēl dziļa ziema,pat te pilsētā nav līmenis augša tad tur ne tik.Domaju draudzenes vecam uzprasit džipu un 1d aizbraukt noslēgt zandartu sezonu.
13.aprīlis 2013, 12:58 | links

jenots
Kā Rūjā ar līmeni, ceļas, vispār kaut kas kūst?
13.aprīlis 2013, 12:54 | links

Jeeska
iespējams,ka arī ir tīrs ūdens,pa to nestrīdos,bet nu caur tur no laivas skatoties neko neredz :)
Ai gribas tagad julija siltos vakarus un bezvēju un 2 aliņus līdz :) Var mētāt kaut vai nekas neķeras :)
13.aprīlis 2013, 12:53 | links

jenots
Protams ka zinu kas ir Gove un sēris pirms viņas:-). Sen jau kā makšķerēju Burtniekā.:-)
Labākie lomi ir tad kad mierīgs laiks, viss ezers kā spogulis. Visa tā zaļā roida ir pa virsu. Apakšā tīrs ūdens. Pavēro.:-)
13.aprīlis 2013, 12:50 | links

Tos asarus visi ķer Gove ja zini par ko ir runa,nu un tur tā zampa ir pa visu līci.Nu iespējams,ka apakša viņa nav,par to nemāku spriest.Bet fakts,kā tāds ka krāsai ir ļoti liela nozīme.
13.aprīlis 2013, 12:45 | links

Bet Tu taču tos asarus neķer zampā, bet gan vietās kur ir robeža starp zampu un tīrāku. Nereti jau tā zampa ir tikai pa virsu, apakšā it tīrs. Protams ka kaut ko redz, bet, es domāju, ka vairāk nozīme ir spēlei.
Tie paši Burtnieka velcētāji.
13.aprīlis 2013, 12:36 | links

Jeeska
Nu tad kā tu izskaidrosi to ka uzliekot tada paša izmēra un formas zivtiņu ar lillā muguru un cope pavājinās par vismaz 70% ko?
Kaut ko jau viņš arī redz.Pavelti jau daba viņiem acis nav devusi :)
13.aprīlis 2013, 12:19 | links

jenots
Kāpēc Tu domā ka asaris viņu redz....viņam ir sānu līnija ar kuru viņš jūt vibrāciju. Bieži krāsa ir vairāk makšķernieku iedoma.:-)
13.aprīlis 2013, 12:15 | links

jenots13 - tas droši vien atkarīgs no izspēles, konkrētās vietas un darbības dziļuma. katrā vietā tā zivs medī kaut ko konkrētu un tev jāuztrāpa tā imitācija.
13.aprīlis 2013, 12:13 | links

Marti
Nu Burtniekā domāju bik cits skaidrojums.Jo asaris ir kanibāls un reāli ir bijis ka sākās ritīgs žors un ūdens vārās.Tad velkot asarus viņi spļauj ārā mazos asarīšus.Nevienas mailes pārsvarā savi sugas brāļi tiek notiesāti.Tapēc domāju,ka rullē tie zaļganie,brunganie toņi jo atgadina asariti.
13.aprīlis 2013, 12:08 | links

jenots13 - tie radījumi, ko ēd plēsēji, parasti maskējas un plēsējs viņu pamana pēc vibrācijas-skaņas-kustības.
13.aprīlis 2013, 12:00 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager