Netīšām uzgāju Crazy Fish modeli Ebisu Gold 0.6-5g (SG662UL). Kāds nav ar viņu saskāries? Gribētu zināt sīkāk vai vērts pirkt.
GatGed, 18.maijs 2016, 11:37
Nevaru tikt uzskatīts par 100% objektīvu, tā kā esmu tirgotājs, bet nu tā kā esmu reāli dabā testējis, tad atļaušos izteikt viedokli.
Kāts pats par sevi ir no tīriem japāņu materiāliem, TORAY grafīts, Fuji rinķi un spoles turētājs.
Klasisks mikrodžiga/ultralight kāts ar jūtīgu ielīmeto spici. Personīgi man labāk patīk ļoti "asi" kāti, taču tā ir mana personiskā specifika, šis ir tuvāk klasikai, nedaudz "ļumīgāks", taču tieši tas atkal ir tas, ka palīdz labāk "siet" zivi kā arī kātu izmantot ne tikai tīram mikrodžigam, bet arī uzmētāt vieglos rotiņus, šūpiņus utt., O-Concept SiC rinķi to padara par vienlīdz labi zimantojamu kā ar pīto, tā monofilo auklu. Ļoti viegls un man personīgi patīk "īsā" tipa ručka, kas nesitas pa vēderu :)
Bet nu jau kādu simto reizi saku - kāti ir JĀTAUSTA pašam, katrs cilvēks ir individuāls, neviens mega eksperts nepateiks kas katram labāks.
P.S. Ja nopietna interese tad uzraksti PM, atbildēšu ko ar cenu var izdomāt.