Man tas Carolina baigi aizķērās jo kādreiz kad vēl vazājos pa forelēm es copēju kaut kā līdzīgi. Tikai sviniņš brīvi neslīdēja . Vienkārši piespiedu svinu pirms virpulīša un liku garu pavadiņu -uz āķa vai nu mušiņas vai tārpiņus .Rezultāti bij labi. Man iepatikās tieši lodes tipa svins . Cik bodēs LV esmu bijis - te tādu vispār nav. Gunča pie tevis ir ???
Taisos šogad tieši šo stilu paslīpēt . Gaujā paprovēju ar zivtiņām ne tārpiem. Skaisti strādāja tikai tad kad zivtiņā iespiedu svina adatu un ar ofsetnieku ar svinu. Vai svina adatas tev arī ir bodē ?
Bralitis, 7.marts 2016, 23:44
"Lodes" veikalā ir, svina "nagliņas" arī. Tiesa gan izvēle pašlaik nav liela - iepriekšējās sezonas atlikumi , lodes vēl bija visādas, bet "nagliņas" labi ja pāris veidi. Tuvāk sezonas sākumam gan jau ka savilkšu.
Kas attiecas uz stikla lodītēm, tad tās gan man nav un vai būs nezinu, baigi mazs pieprasījums.
Bet lodēm ir vēl viena fiška, ko gan neizdomāja jenķi, bet gan mūsu bāleliņi. Lode ir ideāls papildus atsvars strādājot ar gumijas zivtiņām seklumos pa zālēm uz līdakām. Ja uzliek lodi uz pavadiņas, tad pirmkārt stipri uzlabojas iemetiena aerodinamika, otrkārt lodes slipās malas lieliski atsit niedres utml. AGAT tādas sistēmas taisa gatavas uz titāna pavadām, bet principā jau var katrs pats eksperimentēt un siet.
JIG.LV, 8.marts 2016, 09:22
Nav īstā vieta, bet arī es esmu šādu izmantojis, bet līdakām Burtniekā pavasarī. Iemetiens tiešām palielinās, zāļainās vietās ideāls.. Ir vērts šādu turēt ekipējumā..
8.marts 2016, 11:11 | links