Tad kad dabuuja mepu un ko veel tur tad sagaadaaja baudu makshkjereet!?.. Nezinu man coope saghaadaj baudu vienalga kad! Vai tad kad ar lazdu copeeju vai tad kad croixsu panjemu rokaas! Pateikshu jumns vienu gudriibu :D Man copoe sagaadaaja prieku tad kad nevis vienkaarshi metun rotinjju,bet tad kad sapratu zuvi un kur un kapeec! Primaarais-vai veelies buut buuut makskjernieks vai chaliitis :) Lab te jau muuldu!
dinno, 15.maijs 2015, 23:22
Nesaistīti ar tēmu, bet Tev ir "apbrīnojama" pareizrakstība. Atvaino, bet uzreiz Tevi klasificēju, kā vai nu cilvēku, kas raksta dumsās, vai arī cilvēku, kas nekad nav atvēris pareizrakstību 4. klasei.
Tas, ka esi žultains cilvēks var saprast jau no tā, ka esi piegānījis visas diskusijas, Tev par visu ir viedoklis, pietam, negatīvs.
Cilvēki tūnē auto, manuprāt, bezjēdzīga lieta, bet ja viņiem tas sagādā prieku, kāpēc ne? Es piemēram, būtu priecīgs sastapt cilvēku, kam ir visu Rapala mānekļu kolekcija! Un man neinteresētu, vai viņš tos jebkad ir sapazīstinājis ar ūdeni.
Ieteikums - ir tādi saiti, kā delfi.lv vai kasjauns.lv kur Tavā manierē izpaužās tūkstošiem cilvēku. Izmēģini! Atradīsi domubiedrus.