Nezinu, man vnk radusies sjuta, ka pavisam letaa gala komplekti nav domati nevienai specifiskai tehnikai, bet.. Met un velc :)
6.maijs 2015, 17:38 | links
Strikjis, es vienmer esmu uzskatijis, ka katrs cope ar to, ko var atlauties un tur nav neka nosodama.. Bet tiri intereses pec, uzraksti kas tev sobrid ir par komplektu, kura vertiba ir 10 eur?
sigi, 5.maijs 2015, 21:40
Man patreiz ir tīrais lielveikala komplekts, kas sastāv no Salmo Fisherman 2.10 kāts (saliekamais) un spole Salmo Fisherman 2130 , kkas tml. Nu orģinālā aukla gan nomainīta uz 3e vērtīgu, vobleros un citos sūdos gan vairāk ieguldīts, bet nu zaļās svētdienās pietiekami vilcis.
strikjis, 5.maijs 2015, 22:05
Strikjis, es vienmer esmu uzskatijis, ka katrs cope ar to, ko var atlauties un tur nav neka nosodama.. Bet tiri intereses pec, uzraksti kas tev sobrid ir par komplektu, kura vertiba ir 10 eur?
sigi, 5.maijs 2015, 21:40
Par 30 eu nav iespējams iegādāties pat lietotu mikrodžiga spoli. Un kāpēc jāsāk tieši ar mikro? Par tiem pašiem 30 var mēģināt nopirkt iesācēja kātu ar vienkāršu spoli, mikrodžigs tomēr ir lieta, ar kuru nevajadzētu sākt spiningot. Tas būtu tas pats, kas tikko nolicis tiesības džeks gribētu piedalīties rallijā un grib par 1000 nopirkt ferari. Ja šādā ceļā mēģināsi, piedzīvosi vienas vienīgas ziepes (bārdas un mezglus) un nulle prieka un rezultāta. Turklāt pītene (japāņu) mikrodžigam vislētākā arī maksā aptuveni 45 eu, ar striķi raustīt mazo džigu ir tas pats, kas golfam uzstīvēt traktora riepas un rullēt pa ātrgaitas šoseju. Saprotu, ka ne visiem ir tie feniņi, padoms tikai viens - krāt tos. Un kāda jēga no tikai kāta, spoles un auklas? Arī pašas džiggalvas un labi mazie mānekļi maksā krietnu kapeiku. Ar ļoti labu pazīšanos man kāts, aukla, spole izmaksāja kopā 235 eu, būtu pircis citā bodē, tas maksātu precīzi apaļus 300 einārus. Un man nav nekā drausmīgi superīga - Major Craft Crostage, Ryobi Slam un Yamatoyo aukliņa! Vienkārši diezgan labi personiski pazīstu dažus veikalniekus.
andreiko, 2.maijs 2015, 20:23
Ir iespējams sakomplektēt jiga kātu un kādu sakarīgu spoli par 30€ ? Kāta garums vēlams 2.40
Cik skatos piemēram 689.lv tur šo to var sākumam sapirkt, salmo taifūnu un kādu akaras spoli, pagaidām vēl nav spoži rezultāti, lai tērētu simtus einārus
strikjis, 2.maijs 2015, 19:37
Pēc svētkiem ceru beidzot saņemties un uztaisīt piedāvājumā gatavus komplektus par pievilcīgu cenu. Pagājušajā gadā mums tādi bija un cilvēki ļoti labprāt pirka, jo komplekti bija labi sabalansēti un ļāva ietaupīt salīdzinoši ar lasīšanu pa komponentēm.
JIG.LV, 30.aprīlis 2015, 02:28
Pavisam vienkārši - MJ komplekts (kātiņš, spole, aukla) iesācējam. Visaugstākos plauktus pagaidām nepiedāvāt. Paldies.
bandiic, 29.aprīlis 2015, 13:48