bums [9:56]: Nu jau sudraba cena nokritusies uz 2 eur par gramu Līdz ar to sudraba cirīša cena ir ap 50 eur :) manas domas ka vēl jāpagaida ,jo tendence uz cenas kritunu saglabājas

Pērciet cirīšus tagad ;)
2.februāris 2026, 11:09 | links
bums [9:56]: Nu jau sudraba cena nokritusies uz 2 eur par gramu Līdz ar to sudraba cirīša cena ir ap 50 eur :) manas domas ka vēl jāpagaida ,jo tendence uz cenas kritunu saglabājas

SANDIJS [Vakar]: bums [10m]: Es apskatīšos kas man ir atlikumā Viss atkarīgs kāda ir rīcība/finansēs/Nauda īsti nav problēma, negribas pārmaksāt par nosaukumu kā arī negribas pēc trešā cauruma atzīt, ka skopais maksā divreiz!saskrieties🤷
P.s. Atrodos Ventspilī un ja vēl mēdz apmeklēt Usmu, tad noteikti varam saskarties.
bums [Vakar]: Es apskatīšos kas man ir atlikumā Viss atkarīgs kāda ir rīcība/finansēs/Nauda īsti nav problēma, negribas pārmaksāt par nosaukumu kā arī negribas pēc trešā cauruma atzīt, ka skopais maksā divreiz!

Sveiks meistar! Kur ievest vienu zviedru urbi uz labošanu un Tevis darinātos nažus krievu urbim asinā dažus komplektus? Labāk tuvāk Pļavniekiem!
Pinocets, 27.janvāris 2026, 16:44
bums [23.jan]: kam tas mērs 15 mmAdapterim diametrs lai urbim der.
bums [20.jan]: Peipusa braucējie visas galvas ir uzasinātas un izsūtītas ar Omnivu Adapteri uz Liepāju arī ceļā Kurzrmniekiem Morām adapteri gatavi var braukt pakaļ Rextoriem naži pārlāgoti Urbs ar garantijuSveiks. Cik pie Tevis adapteris urbim maksā? Ja drīkst jautāt. 15mm
Madonai Pērnavas sistēmas mušas u.t.t būs gatavas uz ceturtdienu Peipusa bļitkas ar ķēdēm arī uz to pašu laiku Babītes laiviņas ir gatavas