Sākas jūras cope Recepte grundulim
samalata grunduļa gaļa – 0.5 kg
Sīpols/galviņa/ — 1 gb
Baltmaize — 2-3 rikas
Milti vai rīvmaize kotlešu apvārtīšanai
Sāls – pēc garšas
Pipari – pēc garšas
Dilles — šķipsna
Augu eļļa – cepšanai
Tā ka grundulim ir liels ķobis un miesa mazāk, lai neķpātos galvu nost un rumpi gaļmašīnā Kotlešu masai olu klāt neliekam jo gaļa turas kopā ļoti labi,
Maļot grunduli gaļmašīnā liekam klāt visus ingriadentus pēc kārtas – sīpolu, baltmaizi, ūdenī mērcētu (ne pienā!) nospieztu . Sālam piparojam u.t.t
Visu štengri samaisam ja masa izliekās nedaudz par šķidru pieliekam klāt nemērcētu maizes riku.
Kotletes kuras esam uzrullējuši liekam uz labi karsti uzkarsētas pannas
Būs smeķīgi
samalata grunduļa gaļa – 0.5 kg
Sīpols/galviņa/ — 1 gb
Baltmaize — 2-3 rikas
Milti vai rīvmaize kotlešu apvārtīšanai
Sāls – pēc garšas
Pipari – pēc garšas
Dilles — šķipsna
Augu eļļa – cepšanai
Tā ka grundulim ir liels ķobis un miesa mazāk, lai neķpātos galvu nost un rumpi gaļmašīnā Kotlešu masai olu klāt neliekam jo gaļa turas kopā ļoti labi,
Maļot grunduli gaļmašīnā liekam klāt visus ingriadentus pēc kārtas – sīpolu, baltmaizi, ūdenī mērcētu (ne pienā!) nospieztu . Sālam piparojam u.t.t
Visu štengri samaisam ja masa izliekās nedaudz par šķidru pieliekam klāt nemērcētu maizes riku.
Kotletes kuras esam uzrullējuši liekam uz labi karsti uzkarsētas pannas
Būs smeķīgi
2.septembris 2013, 21:10 | links