Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Kas Peipusā notiek ar lediem ?/cietība/ 17 Rapalas atņirgušās Krievu bori jāsāk skaitīt kālos :DDD Taisnajiem nažiem spices lūzt kā čipsi :DD Vai tiešām viss tik ekstremāli ?
14.janvāris 2013, 20:08 | links

Dzeltens boris atstāts pie Ginta -ar visu šķīvi :DD
Taisīt visu kas borim pienākās vai iztiksi tikai ar nažu asināšanu ?
14.janvāris 2013, 20:04 | links

Sveiks, meistar! šodien ievedu Bruņiniekos Barnaulu čeholā asināšanai, ceru ka varēsi dabūt pie dzīvības :)

stirlitz, 14.janvāris 2013, 20:00

Nažus mainīt vai iztiksi ar orģinālo uzasināšanu ?
14.janvāris 2013, 20:02 | links

Sveiks, meistar! šodien ievedu Bruņiniekos Barnaulu čeholā asināšanai, ceru ka varēsi dabūt pie dzīvības :)
14.janvāris 2013, 20:00 | links

L.Cope Zviedrus visus ņemu bez razboru :Dd
Parasti ZSpiralenam jāsāk ar nažiem un ja tomēr gribās kreptīgāku ņēmienu tad jāturpina to mānīt ;DD
14.janvāris 2013, 19:41 | links

Valts Modeli nevajag vajag pašu spoli Aptuveni 2 ls Ja nu baigā Amerika tad nedaudz uz augšu
14.janvāris 2013, 19:39 | links

L. Cope , aaraa neko nemet kameer meistars nav apskatiijis , varbuut veel var atdziivinaat , pagajusho ziemu man veda taadus , ka mati ceelaas augshaa , meistars taapat atdziivinaaja .
14.janvāris 2013, 19:09 | links

bums:
P.S. Tagad man tur zem naziem paliktas plastikata plaksnites, bez tām nojūgties var...
14.janvāris 2013, 18:58 | links

bums: Tu runā par MORA Spiralen? Man ir MORA Ice Easy 125mm. Vai tu varetu viņu pakoregēt? Ir arī 2 nažu komplejti prieksh viņa kuri butu jauzasina. Tiesa viens komplekts laikam bus sviezhams ara - biju iedevies vietējam "meistaram", izskatās drausmīgi, negriež ar. Nakamnedel varu ievest, ja ņemies.
14.janvāris 2013, 18:57 | links

Bums, saki lūdzu cik izmaksā sataisīt spolei lociņa atsperi, vai vajag arī norādīt spoles modeli? Paldies.
14.janvāris 2013, 18:47 | links

Dady Spiralen Bruņiniekos vari ar kādu Rapalnieku pacīkstēties.......šodien pārbaudīju Pat bišķiņ domas pamainījās par šo urbi :)).Ja atklāti tad 125 nieku var ņemt Tikai apgreidošanu paskaidrošu Varbūt pat video ielikšu :DD
14.janvāris 2013, 16:42 | links

dāvinātam zobam zirgos neskatās vai otrādi :):):):)

visādi citādi simpātiski zābīši, uzvilku 1 reizi, novilku un tā viņu tur stāv tādi vientuļi un gaida, kad puikam kāja paaugsies :):):) vai man kājas notievēs :):)
14.janvāris 2013, 16:02 | links

NG, ja ikros spiezh vajag njemt iiso variantu.
14.janvāris 2013, 15:40 | links

Ng ir man tie zābaki kad aizbraucu uz norgi sākās ziema uzreiz nopirku!:) Man ir divi pāri 47 izmērs un ir elektriskais žāvētājs!Nezinu Ng man nekas nespiež stumlā.Man patīk ka zābīši ir viegli silti un ērti!
14.janvāris 2013, 15:28 | links

janis 83 - tev tie zābaki ir ???, man ir, man ražotājs uzdāvināja, no vienas puses zābaki ir ļoti ok, bet tiem ir pāris lieli mīnusi, pirmkārt zeķe nav izņemama, zābaki līdz ar to žūst krietni lēnāk, ja gribi nākošā dienā iet, tad jāizmanto elektriskie žāvētāji, ļoti šaurs stulms, man ir 47 izmēra zābaks, bet stilbā tas spiež velkot pat uz pliku kāju, nemaz nerunājot par veļu vai kombi.
Visādi citādi tiešām silti un labi zābaki, cik zinu, tad oficiāli Latvijā netiek tirgoti, padārgi sanāks, ja ved oficiāli
14.janvāris 2013, 15:24 | links

powerboot original
14.janvāris 2013, 15:09 | links

Labi zābaki ir http://powerboots.se/Powerboots.aspx

Labākus par šiem neesmu redzējis viegli ērti silti! super!
14.janvāris 2013, 15:08 | links

Nē, tieši par Vicking! No gumijas, labas gumijas, jo stīvi nepaliek un uzplēst arī nereāli, vismaz vēl nav izdevies! Zole ir dubultā, kā gaisa spilventiņš! Un kājas tiešām nesalst, pie cenas ~ 35 Ls (precīzi neatceros)!
14.janvāris 2013, 14:30 | links

Tu par šiem zākiem domā:
14.janvāris 2013, 12:56 | links

Par zābakiem: man ir Hunter Vicking gumijnieki ar biezo zeķi un šipiem! Uzvelku norfina plāno termo zeķi, šos zābakus un pa visu dienu -25 grādos ne reizi nekas nekur nesalst! Esmu izmēģinājis tos putu zābakus daf...ga ražotāju, tagad skaisti stāv rindiņā, uzrauju kājās ja jāskrien masts izdzīt vai kaut kur kustoties, bet uz copi ni ni, nekustoties tājās putās kājas salst kā...!
14.janvāris 2013, 12:48 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager