Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Vēl viena lieta ,ka ir Janvāris un tas jau nav bļitku mēnesis Asariem punči sāk briest un to uzkacināšanai vajag iemaņas Vēl 3-4 ned un rullēs tikai murmulis Kaut es pārsvarā tikai žibulēju
8.janvāris 2013, 22:42 | links

Sākās, kā lai tagad tic cilvēkiem, ar vienkāršu repliku "LIEC", varbūt šobrīd tiek sabradāta turpmākā jaunrade!! :-))))
8.janvāris 2013, 22:40 | links

no problem
8.janvāris 2013, 22:40 | links

Nu ja tad jau 3 diennieks :DD
8.janvāris 2013, 22:39 | links

Es jau arī par to padomāju, bet tad izsecināju ka tā šaiba to smagumu noturēs, jo viņas ārējais diametrs bija tieši tādā izmērā ka blīvi rokturī iekšā. Bet tad matīs kā šis uzvedīsies, cik tā darba to termoplastu nomainīt
8.janvāris 2013, 22:38 | links

Bums-taisi apmācāmo grupu,es arī labprāt pamācītos!
8.janvāris 2013, 22:37 | links

seedoo Vairis man Vaicāja tieši par skruvi Es darbā iegrimis automātiski atbilēju LIEC Tomēr te būtu labāk plastmasas distancers Tās ir manas domas ,pēc bilžu un Tava komentāra apskates :))
8.janvāris 2013, 22:36 | links

ok, rīt nobildēšu ielikšu albumā
8.janvāris 2013, 22:35 | links

StormsLV Es apsolos Tevi iemācīt bļitkot Vismaz ar manām bļitkām :DD Noskries man tā Zviedrija eiforija un laižam uz Usmu -parādīšu Kapēc uz Usmu? tāpēc ,ka to ezeru pārzinu
8.janvāris 2013, 22:33 | links

Vairi, nu pa skaisto, es tikai starp vītņstiena gabaliņu ieliku plastmasas starpliku lai šis nelien mīkstajā ručkā iekšā , plus kārtīgi sasmērēju , nu ir tiešām cita štelle:))) Nu tātad mana doma nebija peļama, nu tad par to ar....:)))

P.S. Bums, arī rapalai tas pats, to arī uztjūnēju! Ručku konstrukcija vienāda tikai rapalim plastmasa cietā!!!
8.janvāris 2013, 22:33 | links

Bildi v studiju :DD
8.janvāris 2013, 22:25 | links

Rīt apskatīšos uzrakstīšu, šefam no celtniecības laikiem visādi loriņi palikuši, sastiepis visu ofisā un palūdza notirgot ko var. Vēl ir Makita elektriskais zāģis ar maināmiem asmeņiem varbūt meistaram noder saimniecībā.
8.janvāris 2013, 22:24 | links

Praktiski viss viņa mānekļu klāsts ir skaisti izpildīts-pat teiktu FILIGRĀNI
8.janvāris 2013, 22:17 | links

KO uztraucaties vietas visiem pietiks :DD
8.janvāris 2013, 22:13 | links

Un cik tad viš nāk ?
8.janvāris 2013, 22:13 | links

:)) Neesmu tik smalki pētījis, cik sapratu var iestatīt temperatūras režīmus, pūšanas stiprumu varbūt vēl kautko, Aizmugurē viņam ir LCD displejs ar programēšanas pogām.
8.janvāris 2013, 22:11 | links

Čau, BUMS! Nuķis mani un kadmiju atsūtīja uz tavu sadaļu! Ko mums tagad darīt? :):):)
8.janvāris 2013, 22:08 | links

Viss ir pareizi vajg Reviziju :))
8.janvāris 2013, 22:08 | links

A kā tad Tu domāji Tagad sūds govij no pakaļas nekrīt Pļac bet Pļukš pļukš :DD
8.janvāris 2013, 22:07 | links

Ko tur var ieprogrammēt Amērikas balsi vai ?
par tādu tiešām neesmu dzirdējis -jo vajadzība diži liela nav bijusi :DD
8.janvāris 2013, 22:05 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager