Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Vienpakāpju vai divpakāpju ?

bums, 4.janvāris 2013, 23:20

'vienpakāpju
4.janvāris 2013, 23:23 | links

Vienpakāpju vai divpakāpju ?
4.janvāris 2013, 23:20 | links

Bums, visu cieņu taviem garadarbiem, vienalga, ir kāds brāķitis vai nav, te ir sen redzams, kam niez, un kurš nevar mierā nosēdēt, tagad arī pēc zviedrījas šķiet vecā publika nourbs tavus caurumus, par andzuku gan esmu pārsteigts, jo ar jebkuru meistaru visu var sarunāt, bet personīgi es, ja publiski sākutu manu mantu apd....., sadarbības vairs nebūtu....punkts, visu var sarunāt privāti, visiem ir ķibeles.....bet ja bliež pa tiešo forumā....visss.....basta.....
Tas pats Urmaas, piedod, iedir...i ...., bet nu tā šim poatīk še ikpalaikam parādīties, taka niez, taka kautkas kremt, nu sad tad bik jau apnīk.

Pateici viedokli, nu tad viss, bet nu vienalga riņķi apkārt ložņā.

Ceru Andžuk, ka tas nav tavs storijs. Ja es būtu Bums, vai Zariņmvaldis, principiāli neko vairs nedarītu attiecīgajiem personāžiem, jo jebkuram meistaram gadās kļūmes, jebkurš meistars tās arī atrisina, bet ja meistaram met dubļus sejā pa tiešo, tad kungi piedodiet, tas ir viss, dīvaini ir tas, ka šie dubļu metēji taka l;ožņā ap pakšīem un taka kautko grib un negrib, dīvaini.

Bums, cepuri nost tavā priekšā.......
4.janvāris 2013, 23:18 | links

Krievu borim ?

bums, 4.janvāris 2013, 22:51

Jā ,Ļeņingradas urbim
4.janvāris 2013, 23:17 | links

Nevaru jo tā ir no svina un tehnoloģiski āķis tajā ievietots pirms lējuma Ja plastmasas tad var padricelēties ;DD
4.janvāris 2013, 23:13 | links

jauni Nero 130 naži..,nesapratu!Uz oriģinālā Nero urbja neiet,vai uz cita?Uz Nero iet visi Nero naži,tikai pusapaļie citam izliksies ka pa mazu skaidu ņem varbūt,toties urbis pats iet ledū-nekas nav jāspiež.Ja salīdzināsiet Barnaulas nažus ar Nero-tad redzēsiet kāda leņķiem starpība!
4.janvāris 2013, 23:13 | links

Vai var apmainīt āķi šķērsenei,(zivīgākajai nolūza priekšējais)?
4.janvāris 2013, 23:10 | links

exlim esmu atvilcies godam Tagad jābūvē Pietiks visiem Apsudrabotie vieglie Wilīši arī gatavi Tie planē akūni ;DD
4.janvāris 2013, 23:09 | links

Bija palikusi vesela čupiņa ar neielodētiem āķiem /karūsiņa/ rīt būs jāsalodē Gints jau bļāva ka karūsas nosprāgušas un vairs naf nevienas ;DDDD
4.janvāris 2013, 23:07 | links

Karūsiņa Engurē rullē,vakar gan švakāk,bet pirms gadumijas pārsvarā visas copes
4.janvāris 2013, 23:04 | links

Paliec apakšā plāksnīti Tas ir vienīgais boris kam to var darīt un vēl viens Spiralen Ja par traku tad plāksnīti samazini -biezumu/
4.janvāris 2013, 22:58 | links

Ja naži pusapaļie/manējie vai nero/tad tā Bet uz smalka akmeņa nazi labāk ir turēt palīgierīcē Stiprināt kādā no caurumiem /tieši tad kad slīpē plakni/ Maķenīt jāpiešuj roka un aizies

4.janvāris 2013, 22:56 | links

Bumsi, jauni Nero 130 naži, asi kā žiletes, bet sajūta ka iet ar izslīdējumiem! Nu - nav kampiena! Ko darīt?
4.janvāris 2013, 22:55 | links

Sveiks. Es ar piesakos uz to zandartu blitku Burtniekam.. a to viena tik aluminija palikusi. vecas aluminija karotes ar nav vairs..:(
4.janvāris 2013, 22:53 | links

Krievu borim ?
4.janvāris 2013, 22:51 | links

Kā mājas apstākļos pareizi uztrīt urbim asmeņus?
4.janvāris 2013, 22:50 | links

To pats vari izdarīt Fiksācijas lodīte vai ari šlice uz štoka Jāpalūr
4.janvāris 2013, 21:42 | links

Bumsi tu paņemtu mazo benzīnieku lai uzmestu aci kapēc lec ārā no atpakaļgaitas :)
4.janvāris 2013, 21:27 | links

Va'Tu govi pārsēji? A kāds ledus Engurē?
4.janvāris 2013, 21:21 | links

andzus69 Rītu testu nofilmēšu un ielikšu šeit :DD pašam intrese par to pudeni :DD
4.janvāris 2013, 21:14 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager