Neteiksim kolchoza būšana jo 10 cilvēkus par kolhozu saukt nevar -neliels bariņš Taču pat šajā bariņā izskan dažādas vēlmes vieni grib šo citi to un lai no šis situācijas izbēgtu braucam katrs ar savu un uz kurieni gribam Braucienā ar autobusu vai mikri esi spiests pakļauties kāda iegribai vai vairākumam .2x3 istabelē es nu gan sevi iespundēt negribu Esmu braucis gūt baudu un atpūtu Mazohisms nav man stiprā puse :DDD Lai arī no šnabja uzbrukumiem nebaidos un tos drosmīgi pārvaru -ši nebūtu tā vieta kur taisīt izturības pārbaudījumus :DDD Tātad no 6:00 -15:30 ir copes dzīve un no 15:30 -21:00 tā ir pakārtota relaksācijai un atpūtai /vakariņu gatavošana ,bilijards ,zole,novuss, teniss ,TV ,pirts sauna, pelde mucā ,sniega moči,darti,trennažieri ,stienis NG hobijs,pat paboksēties var-ja kāds pa dienu ir iekāpis aknā :DD/ko nu katrs ir savam prātam izvēlējies
Vienīgā bēda ir tā ,ka apskatot pasūtījumu gramatu ar vietu rezervāciju tā uz 2013 gadu jau ir gandrīz pilna :D Bet gan jau kādu vietiņu sev un kopany sameklēšu :DD
4.janvāris 2013, 11:05 |
links