Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Katrs brauc, izvērtējot visus plusus un mīnusus, tas tikai normāli. Citam cope + kompānija, citam cope+ģimene+sajūtas. Tā kā viss čikeniekā.
17.decembris 2012, 16:12 | links

pēdējās nedēļās aktuāli abus apspriest, viens tāds -otrs šitāds, jautrākais ko dzirdēju Tonis neesot zils, bet pateikts tika tādā noskaņā, ka nesapratu tas forši, jeb trūkums:)
17.decembris 2012, 16:06 | links

Winstons
Ar skaudību šeit nav nekāda sakara.Mēs katrs braucam tur kur patīk un pa cik varam atļauties.Pārējais ir pupu mizas. :))
17.decembris 2012, 15:13 | links

mja.. tā cilvēku skaudība ir neizmērāma..
17.decembris 2012, 15:09 | links

Aivar.Tas nav pārmetums nevienam.Tās tik manas pārdomas.Kaut vietas kur slēpot tur ir atliku likām'.A mūli pieliet es varu ari tepat. :)
17.decembris 2012, 14:03 | links

Nu tad ikauni pasaki ko es tur /pie Toni /darīšu ar visu ģimeni ? es copēšu un pārējie virtuvē sūks kvasu-marazms Vajadzīgs tāds servisa kopums lai visiem būtu interesani /sniega moči ragavas pirts u.t.t.Un ne tikai mūli piemaukt :))
Ja to nevar nokārtot tad jālasa pohujistu kompānija Ticat man ka te ļoti daudzi un cenu šoreiz skatīsies caur pirkstiem Ja nemaldos tad dienā ir 20 ls Visu varat apskatīties mājas lapā
http://www.storuman-fishing.ru/
Starp citu cilvēki arī brauc uz Šveici slēpot -jo tur ir serviss Nevis uz perepļocku zem egles sildīties
17.decembris 2012, 13:58 | links

Cik nu blogos var palasīties, tad tādu vietu tur netrūkst, tik cik naktsmājas normālas atrast..

Vari izmantot pie ezeriem esošos kempingus.Cenā neko daudz nezaudēsi.Tik pie visiem ezeriem šamo nav.Tāpat kā upēs.
17.decembris 2012, 13:45 | links

Gan jau ka Bumam un NG ir kas līdzīgs barterim, ja reiz caur puķītēm min, ka cena demokrātiska.

Par vietu Zvedrijā kurp braukt ķert sapņu lomus, gan jau ka labāk ir vietas, kur to tūristu ir mazāk.....

Respektīvi, prom no visiem......

Cik nu blogos var palasīties, tad tādu vietu tur netrūkst, tik cik naktsmājas normālas atrast....

Kādreiz jau turp būs jaaizdodas kādu lašveidīgo paēsties....
17.decembris 2012, 13:27 | links

p.s.
Tas par šo komentāru.
atļauju Tev 3 x minēt cik man izmaksāja /ģimenei/5 cilvēki šis brauciens ...:DDDD vai arī uzzvani NG ,jo būsim kopā :DD

bums, 16.decembris 2012, 20:15
17.decembris 2012, 13:01 | links

Tad jau labāk braucu pie Tonis.Ja pierēķina Raivo izcenojumiem ceļu(prāmis+degviela,vai avio biļete) tad pie Tonis iespējams ka pat lētāk sanāk.Par cepumu pat nerunāšu! :D
17.decembris 2012, 12:59 | links

cepenē vari likt kaut 270 grādus, burkā ar ūdeni vairāk par 100 grādi nedabūsi. A tikko parādās spiediens (autoklāvā), tā arī vārīšanās temperatūra ir augstāka.
17.decembris 2012, 12:44 | links

laikam ja upašam pieleca - autoklāvā pašā spiediens ir leilāks kā burkā, kad tā sāk ''vārīties'' un tā nesprāgst... bet cepeškrāsnī aizvērtā burka uzsprāgs.... hmm.... jākarsē būs vaļējas burkas.. :)
17.decembris 2012, 12:12 | links

Klausieties - varbūt stulbs jautājums.... Kāpēc to konservu karsēšanu nevar veikt cepeškrāsnī? Tagad jaunās modernās elektriskās cepeškrāsnis ar ventilatoru - uzstellē termometru uz 130*C un cepini cik vajag! Cik saprotu tad tajā konservēšanas procesā būtiska ir temperatūra un nevis spiediens!

P.S. Personīgi esmu cepis gaļu 85*C... jācep gan kādas 6 - 8 h , bet gaļa sanāk ideāla - sulīga un mīksta! Šito dzirdēju no kāda superrestorāna šefpavāra, kā labāko cepeša cepšanas tehnoloģiju!
17.decembris 2012, 12:10 | links

Jankar, par pārbaudēm šoreiz ieteiktu vērsties pie santehniķiem- viņiem ir hidrauliskās preses ar kurām pirms apkures sezonas presē sistēmas- līdz 12 atm uzpumpēs par aliņu :):) Ja izturēs :):):)
Ja ražošanu plāno uzsākt- vari nopirkt, bet cena sākot no 120Ls- tikai sev dārgi! ;)
Vispār ar gaisu/gāzi vari pumpēt ar zemu spiedienu nu līdz 1atm lai saprastu vai nav noplūdes.
16.decembris 2012, 22:59 | links

Zviedri nedēļas beigās Rīgā rāda pat līdz -25,tikai trešdien vējš iegriezīsies no dienvidu puses,a varbūt arī neiegriezīsies...
16.decembris 2012, 21:22 | links

Bik jau patramdīju(cik paspēju),bet gribas vēl! Un vēl,un vēl...:) Ledus šai nodarbei ir liels ienaidnieks:) Ļoooti liels!:)
16.decembris 2012, 21:21 | links

Hehe, Raih, Tev arī nav miers mājās, gribās lielo, pumpaino zivi patramdīt :D
16.decembris 2012, 21:18 | links

Visur, pie norvēģiem, pie krieviem.
16.decembris 2012, 21:17 | links

Kur ta tādas blēņas saskatījies?
16.decembris 2012, 21:13 | links

micuks
No tavas mutes meteorologam ausī!
16.decembris 2012, 21:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager