Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Cik nu blogos var palasīties, tad tādu vietu tur netrūkst, tik cik naktsmājas normālas atrast..

Vari izmantot pie ezeriem esošos kempingus.Cenā neko daudz nezaudēsi.Tik pie visiem ezeriem šamo nav.Tāpat kā upēs.
17.decembris 2012, 13:45 | links
 
Gan jau ka Bumam un NG ir kas līdzīgs barterim, ja reiz caur puķītēm min, ka cena demokrātiska.

Par vietu Zvedrijā kurp braukt ķert sapņu lomus, gan jau ka labāk ir vietas, kur to tūristu ir mazāk.....

Respektīvi, prom no visiem......

Cik nu blogos var palasīties, tad tādu vietu tur netrūkst, tik cik naktsmājas normālas atrast....

Kādreiz jau turp būs jaaizdodas kādu lašveidīgo paēsties....
17.decembris 2012, 13:27 | links
 
p.s.
Tas par šo komentāru.
atļauju Tev 3 x minēt cik man izmaksāja /ģimenei/5 cilvēki šis brauciens ...:DDDD vai arī uzzvani NG ,jo būsim kopā :DD

bums, 16.decembris 2012, 20:15
17.decembris 2012, 13:01 | links
 
Tad jau labāk braucu pie Tonis.Ja pierēķina Raivo izcenojumiem ceļu(prāmis+degviela,vai avio biļete) tad pie Tonis iespējams ka pat lētāk sanāk.Par cepumu pat nerunāšu! :D
17.decembris 2012, 12:59 | links
 
cepenē vari likt kaut 270 grādus, burkā ar ūdeni vairāk par 100 grādi nedabūsi. A tikko parādās spiediens (autoklāvā), tā arī vārīšanās temperatūra ir augstāka.
17.decembris 2012, 12:44 | links
 
laikam ja upašam pieleca - autoklāvā pašā spiediens ir leilāks kā burkā, kad tā sāk ''vārīties'' un tā nesprāgst... bet cepeškrāsnī aizvērtā burka uzsprāgs.... hmm.... jākarsē būs vaļējas burkas.. :)
17.decembris 2012, 12:12 | links
 
Klausieties - varbūt stulbs jautājums.... Kāpēc to konservu karsēšanu nevar veikt cepeškrāsnī? Tagad jaunās modernās elektriskās cepeškrāsnis ar ventilatoru - uzstellē termometru uz 130*C un cepini cik vajag! Cik saprotu tad tajā konservēšanas procesā būtiska ir temperatūra un nevis spiediens!

P.S. Personīgi esmu cepis gaļu 85*C... jācep gan kādas 6 - 8 h , bet gaļa sanāk ideāla - sulīga un mīksta! Šito dzirdēju no kāda superrestorāna šefpavāra, kā labāko cepeša cepšanas tehnoloģiju!
17.decembris 2012, 12:10 | links
 
Jankar, par pārbaudēm šoreiz ieteiktu vērsties pie santehniķiem- viņiem ir hidrauliskās preses ar kurām pirms apkures sezonas presē sistēmas- līdz 12 atm uzpumpēs par aliņu :):) Ja izturēs :):):)
Ja ražošanu plāno uzsākt- vari nopirkt, bet cena sākot no 120Ls- tikai sev dārgi! ;)
Vispār ar gaisu/gāzi vari pumpēt ar zemu spiedienu nu līdz 1atm lai saprastu vai nav noplūdes.
16.decembris 2012, 22:59 | links
 
Zviedri nedēļas beigās Rīgā rāda pat līdz -25,tikai trešdien vējš iegriezīsies no dienvidu puses,a varbūt arī neiegriezīsies...
16.decembris 2012, 21:22 | links
 
Bik jau patramdīju(cik paspēju),bet gribas vēl! Un vēl,un vēl...:) Ledus šai nodarbei ir liels ienaidnieks:) Ļoooti liels!:)
16.decembris 2012, 21:21 | links
 
Hehe, Raih, Tev arī nav miers mājās, gribās lielo, pumpaino zivi patramdīt :D
16.decembris 2012, 21:18 | links
 
Visur, pie norvēģiem, pie krieviem.
16.decembris 2012, 21:17 | links
 
Kur ta tādas blēņas saskatījies?
16.decembris 2012, 21:13 | links
 
micuks
No tavas mutes meteorologam ausī!
16.decembris 2012, 21:12 | links
 
Hmm paskatījos tikko laika prognozes. No aiznākamās nedēļas jau sola +
16.decembris 2012, 21:09 | links
 
Tāpēc jau ari kombinēšu bleķi + mušu
16.decembris 2012, 21:01 | links
 
raihs,
ne visai precīzi,gaiš ir ap 5 h,cope ap 4h...
Bet pa tumsiņu var arī pavēdzeļot,ja gribās protams...
16.decembris 2012, 20:55 | links
 
Bumsi,
varu 'daložitj',ka uz vēdzelēm un asariem tavi bleķi tur strādā,bet tās sīgas un foreļes pagaidām ne īpaši uz to bleķi kāras,bet labprāt dzirdēšu no tevīm citas atsauksmes...
16.decembris 2012, 20:51 | links
 
Ha,kāda nu tur tagad cope(es domāju Zviedrijā),ja gaišs "ot sili" ir tikai 2 stundas:) Tik vien kā lieliska laika pavadīšana Čagas Ķeņča lieliskajā kompānijā:)
16.decembris 2012, 20:48 | links
 
Atskaite sekos :DDD vēl jau ir laiks 26 starts
16.decembris 2012, 20:42 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager