Gint ,
vēl Rīgā,pēc nedēļas borēsimies 'svensonos'...
Tev ,viltībniekam, ticēt navar,nogriezīsi pa daudz,svensonu blondīnes to napiedos...:)
Saki labāk,kur to galvas 'pankūku' lai dabon...?
Toni , Tu Rīgā , vai pie svensoniem ? Ja Rīgā , brauc pakaļ kaut vai tūlit , labā dzira man arī ir .
Ja esi Rīgā , varu sarunār apgraizīšanu uz setdienu , ja nē , tad pirms braukšanas uz Rīgu padod ziņu , es sarunāšu uz to laiku kad atbrauksi .
Gintsgg,
doma laba,tik kurš pirmais sāks to štelli darīt,es jau labprāt jemtu vairumā,bet Tu tak tik bieži pie manis nemaz netaisies...Man kā nepieredzējušam un vēl neapgraizītam vislaik moka dilemma ,ko darīt vispirms,vai apgraizīties ,vai to pankūku uz galvas uzlikt...
Darbam lietoju ukraiņu lodāmuru ar TEN sildītāju, bet ir arī gāzes lodāmurs, kuram komplektā ir uzgalis, kurš viņu pārvērš gāzes deglī ar 1300gr. temperatūru (regulējamu). Nopirkt var ''lemona.lv''
Jā, paldies, katalogā piedāvājums diezgan plašs, jābrauc skatīties uz vietas. Varbūt ir ieteikums uz ko īpaši jāvērš uzmanība izvēloties lodāmuru āķu lodēšanai?
Sveiks, meistar, man tāds jautājums - vai nezini kādu veikalu vai vienkārši "pārdotavu", kur varētu iegādāties normālu smalku lodāmuru? Garos ziemas vakaros varētu patrenēties mormiškām āķus palodēt. Mormiškas it kā iekrājušās daudz un smukas, bet āķi vai nu nolietojušies, morāli novecojuši vai vienkārši neatbilst manai gaumei. Varbūt kāds cits arī ko var ieteikt?
jau aizvedu uz Lilastes ielu , labs kantoris taisa presformas utt. puzdienlaikā būs gatavs , stāv uzrbšanas iekārta, atri vajag jo ieskalos ienstrumentu 120m dziļumā
bums
sveiks meistar , man tāda problēma zobratā iekīlējušas 2gb 5mm tapas un nolaustas,cietas pēc suņa , 2 dabuju laukā piemetinot ar TIG stiepli , var būt zini kur var izdedzināt ar elektro eroziju ???