Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Bums, par Cormoranu nesatraucies, ir rezerves palstmasas kasete :) Pladies! un ātri gan

to metālisko nu ka beigta ta beigta :) uzviņas pītā aukla tāpat netiks tīta
23.oktobris 2012, 21:15 | links

Kur viņš ir pirkts vajadzētu uzmest aci dzīvam agregātam ..:DD
23.oktobris 2012, 20:56 | links

No tā smagākā,alumīnija šaiba izbira, bet naskās sieviešu rociņas izmeta-pat neredzēju.Tagad tas svīķis tagad nefiksējas.
23.oktobris 2012, 20:51 | links

Attaisīju papētīju ,bet momentāli tā arī neiebraucu darbības principā .Tur viss ir komplektā vai arī kaut kas izņemts ārā ?
23.oktobris 2012, 20:46 | links

bums-paskatījies tos vīna taisāmos?
23.oktobris 2012, 20:30 | links

ramex Spoles kārtībā Tikai ar Cormorāna kaseti Tev šize sanākusi sāls pacēlis visu metalizējumu -būs jāmeklē cita Man diemžēl nav Ja der plastmasas tad varētu parakties pa kādu kasti
23.oktobris 2012, 19:52 | links

:)) Prieks
Kastīti ar spolēm paņēmu
23.oktobris 2012, 15:39 | links

Nazi saņēmu ir loti labi, paldies, spole pie Ginta.
23.oktobris 2012, 15:23 | links

Bums, spoles tik šorīt atdevu Gintam, vakar nokavēju.

3 GAb brūnā kartona kastē, kā ja uiepriekš minēju vajag izvannot un saeļļot un ja kas krit acīs ka ir pilnīgi un galīgi noplīsis tad var ar pielabot protams :)
23.oktobris 2012, 09:08 | links

Plakanais ,
Atbraukt pie manis ir ļoti vienkārši , braucot pa Ulmaņa gatvi no Salu tilta Jūrmalas virzienā , nekur nenogriežoties , veikala Spices rajonā , tur kur agrāk bija Honda centrs , nesen tur atvēra Woksvāgena centru , pie ceļa labajā pusē stāv reklāma , liela wolksvāgena zīme , 100 metrus pirms viņas ir sēta pilna ar kapakmeņiem , vārti vienmēr vaļā , griez iekšā un būsi klāt , pirms braukšanas vēlams piezvanīt es ne vienmēr esmu uz vietas , ka nesanāk tā , ka atbrauc , bet manis nav . Mans tel . 29111932 .
23.oktobris 2012, 01:00 | links

gintsgg.. kā jūs atrast varētu lūdzu adresi uzrakstīt???
23.oktobris 2012, 00:19 | links

Plakanais , atbrauc piemanis un paņem Buma taisitās mazas barotavas motilim .
22.oktobris 2012, 22:35 | links

Labvakr bums, vai jūs taisat mazās ziemas barotavas motilim un cik maksā viena gb.
22.oktobris 2012, 21:02 | links

To cepumu ātrāk par ziemas svētkiem vai jauno gadu vaļā netaisīšu ..Ar alkoholu problēmu nav -pohu nav un darbam netraucē :DD
22.oktobris 2012, 10:51 | links

Paldies.
Kad sanāk laika ieklabini par manis pieļautajām kļūdām un nelielu aprakstiņu kas būtu jādara, lai spolītes kalpotu bez liekas meistara apgrūtināšanas.
P.s. Kā cepums? Piegādātājs apgalvoja, ka jābūt ja ne izcilam, tad ļoti labam gan.;)
22.oktobris 2012, 10:48 | links

Ir gatavas Vienīgais uz Tavu pusi ātrāk par ned beigām nebraukšu
22.oktobris 2012, 10:35 | links

Jau iepriekš atvainojos par uzbāzību, bet nemiers dīda.
Paldies meistaram par atsaucību un ja ir nedaudz laika, tad vēletos uzzināt vai ir izdevies uzmest atci manis sabendētajām spolēm un ja ir, interesētu vai ir kāda cerība tās reanimēt.
22.oktobris 2012, 10:30 | links

Ok! PALDIES
22.oktobris 2012, 10:14 | links

Tur būs neliels čakars tieši ar gultņa piemeklēšanu
Iesaku buksē iesmērēt viskozāku /saprāta robežās /smēri Esmu pat buksi smērējis ar grafītu saturošu smāķi Palīdz un ir kluss.Ja kas,tad jaunajos Shimano modeļos gultņi ir nomainīti ar kvalitatīvu bukses sistēmu Jāatceras to ka lociņa gultnim jābūt no ner tērauda /dēl agresīvas vides putekļi mitrums slodzes/ Bukse šajā pasākumā būs izturīgāka tikai savlaicīgi tai jāparāda smāķis Analogs varētu būt automobīļa startera gala bukses pielietojums/ne gultnis/
22.oktobris 2012, 10:00 | links

Laba diena meistar!gribu shimano.. exage 2500ra. lociņa rullī buksi samainīt pret gultni varbūt zin tā izmērus un kur viņu dabūt?
22.oktobris 2012, 09:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager