Bums, bet vai tad no vecajām krievu monētām neko nevar izkalt, tas ir, kādu bļitku? Es domāju vecās, ne krievu laika, bet tās no aizpērnā gadu simta? Kas tas ir par materiālu?
Bums. Vesels paēdis. Būs kāds mazāks, padošu ziņu, īpaši labs priekšplecis un ribiņas šmorim. Tu jau pats zini, liels cilvēks. Par to Tavu mantu vēl nezinu, šovakar jāiesmeķē(:
Par medīgajām franču lodēm jau no Latvijas laikiem. Es jau arī mazliet ticu īpašam metālam, akmenim utt. bet... vai tas vairāk nav placebo efekts? Mans nelaiķa ilggadīgais pārinieks stāstija kā bērnībā Spāres barons reizēm atļāvis viņam ar tēvu iebraukt ezerā uz velcīti. Zivis bijušas vienmēr bet galvenā rūpe - ka tik nenorauj vizuli. Tai laikā krāsainais metāls bijis milzīgā vērtē. Arī pēc kara. Ja kāds atradis lielgabala patronu, tas bijis pirmais džeks ciemā jo varējis izzāģēt un izklapēt gana bļitku un vizuļu. Tāpat kā sievu, misiņu neviens nav lienējis pat draugam. Pat vēlā rudenī aukstumā metušies pliki un niruši pēc niedrēs norautajiem dārgumiem. Nopirkt materiālu vienkārši bijis neiespējami. Franču lode - lieliska iespēja.
eduk Sezonas pārmaiņas :)) Bļitkas kāti bori naži
Vakar vienu ceturdaļ suķi sadalīju Nekas nebija pa rokai/kurpnieks bez kurpēm/Nācās ņemt talkā Kilkam uzbūvēto dūci.Biju ļoti pārsteigts ,ka visu sadarīju pāris minūšu laikā Bez glaima Zviedru tērauds ir labs ...Būs laikam jātaisa kāds video nu ļoti efektīgs skats sanāca
Ja runa par Salmo spolēm/remonts /tad lūdzu visas uz Salmo servisu Man daļu nav un nebūs /pat neiespringšu meklēt/:DD Visas pārējās markas laipni lūgtum
Atkal šī tēma sāk palikt "mājīgāka" - ar bļitku, nevis barotavu un spoļu bildēm :DDD
Nu jā, katram tie izejmateriāli bļitkām savādāki :) - dažs labs no franču lodēm taisa, dažs labs no apsūbējuša PSRS laiku siltummaiņa ;DDDD