Tie ir REC firmas riņķi! Es vienam savam mušu kātam uzliku, super. Viņi ir ļoti viegli un elastīgi, mīnus grādu copes apstākļos elementāri palocot var izņemt iesalušo ledu. Materiāla cietība ļoti augsta, tāpat arī cena! http://www.reelseats.com/index.html
ņemot vērā,ka forelējot max metieni ir reti virs 10-15 m Keramika nebūtu kardināli vajadzīga un ja salīdzina abu riķu svaru tad uz kātu iegūst kaut kādu ento gramu atvieglojumu ...
Bilde nav no tā spininga Vienkārši paņēmu no neta lai parādītu riņķa konstrukciju -Jā par titānu nebiju iedomājies Visdrīzākais ,ka riņķi ir no viņa
Vispār interesnijs daikts
Nebija gadījumā titāna riņķi? Bija GL savā laikā daži kāti ar titāna riņķiem, varēja tīri labi locīt un šie nelūza. Laikam jau spieda uz minimālo svaru. Bet pēc bildes izskatās ka tas nav oriģinālais lakojums, GL nelakoja tā lai redz kāju. Tā ka iespējams ir custom būvēts kāts.
Tu cīnies ar Engures upesgalā pārtverto lunkano pepināšanu vai pats jaktē? Ja pats - ar kādiem štrumiem? Varbūt jāiet talkā :)
PS. Kā tur ar manu Eho stiprinājumu? Sola smuku laiku, vajadzētu pavazāties pa Usmu. Vai līdaķi jau dziļumā un vai zandartus atdzini atpakaļ no Rendas?
Būtu labi ja visu pasūtijumu sakomplektētu kopā (arī nazi) un tad es to savāktu vai nu pie Ginta vai Bruņiniekos .... Vobleri es Tev nosūtīšu vai nu rīt vai nākošnedēļ , reti varu izrauties no šances ....
P.S. i- netā lienu reti .... bet viss notiksies tik dod ziņu ...
Paskatījos Tavu skūšanās seansu , papētiju savu roku un konstatēju - VAJAG ! Kā var pasūtīt ? Vēl interesē Tavas ziemas pīckas (ja var tad 2 gb) un bļitkiņas seklumiem ....
P.S.
Varu Tevi aplaimot ar to dzeltenīgo zanderu vobleri ko Tu pad... oi pazaudēji (lasiju zandartu copes sadaļā)