Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Vēl piebilde tam vido par zivju eļļas lietošanu -šodien vandoties savos krājumos atradu atraktantu plēsīgo zivju pievilināšanai Ja tāds ir tad droši varat to izmantot zivju eļļas vietā
Bilde no neta jo manai butelītei šilte pazudusies :DD
16.oktobris 2012, 19:42 | links

bums
uz veselību !!!!!!!
tas ir vnk pavasara, vasaras sākuma pļavu ziedu :)
16.oktobris 2012, 19:35 | links

Siluro _! paldies par cienastu No skata izskatījās viršu medus :))
16.oktobris 2012, 19:27 | links

Nekrietnelis - nažuks gatavs Kur nolikt pie Ginta vai man zvanīsi ?

Ice Age šodien paspēju Saņemt rīt -jo jānopulē
16.oktobris 2012, 19:08 | links

Manteli tādā izpausmē kā kažoku neredzēsi Ledus kārtiņa ir zivs virspusē :)) nosaldē izņem ārā iemērc uz 3-5 min ūdenī un atpakaļ saldētavā .Vēl kas zivij jābūt noteikti iepakotai -cel.maisiņš ,tetrapaka vai citā iepakojumā Vaļēju neiesaiņotu likt skapī nedrīkst
16.oktobris 2012, 10:21 | links

Pagaidām vēl nekas nav izjucis :DD /mānekļi/Vienīgais nedrikst likt ultraskaņas vannītē Shimano rokturus jo tad silikons paliek mīksts To eļļosanai arī jāizmanto smāķi uz silikona bāzes Tāds tādu nemaitā ;DD
16.oktobris 2012, 10:17 | links

Sveiki meistar, rakos rakos , neatradu, bet atceros ka bija stāsts kā zivis pareizi jāliek saldētavā , lai nav sausa pēčāk,glazūrā, mēģīnāju sasaldēt, izņemt iemērkt ūdenī un atpakaļ, kaut kā to glazūru nemanīju, vai ir ilgāku laiku jātur ūdenī?
paldies iepriekš.
16.oktobris 2012, 09:38 | links

Bum ,par to aromatizēšanu!
- eļļa ir silikona ienaidnieks,pēc cik ilga laika tās gumijas sāk jukt ārā ? Vai nejūk ?
16.oktobris 2012, 08:15 | links

Ja tā kura bija pie Ginta tad vakar sakārtoju šodien ievedīšu Būs pie Ginta ap 12:00
Tā kura bija nodota Bruņiniekos arī gatava būs tur ap 12:30
16.oktobris 2012, 08:02 | links

Labdien meistar, gribēju zināt kā jūtas Ultegra, un kad varēs saņemt.
16.oktobris 2012, 07:49 | links

Iebrauc Valdlaučos pie Sandri un paņem Nero Bļitkas uztaisīšu būs pie Ginta Par vidējo ručku -nepateikšu Ja būs rezerves daļu komplekti tad dabūsi
16.oktobris 2012, 07:39 | links

Tā nu viš irr :))
16.oktobris 2012, 07:37 | links

Un Bums - būs man nero un bļitkas? Vispār jau gribu 2 gb nero ar vidējo rokturi( rezervē) ! :D
16.oktobris 2012, 03:58 | links

Un jā - niedres strādā tikai bezvējā, ja ir pūtiens - jāstrādā gar niedri, nu nepatīk dāmām tas krateklis blakus! tas tā - mani novērojumi!
16.oktobris 2012, 03:55 | links

Pēc savas pieredzes lēpēs iesaku gremdēt katrā brīvajā logā - parasti seko cope! Monotonā vilkšana parasti izspēlē virs agresora galvas, līdz ar to copes nav! Tā ka rezumējums - ar buma nepisļaiku jādžigo, tieši tas arī nes rezutātus! Lai gan - rudens piedod daudz ko!
16.oktobris 2012, 03:52 | links

jautājums par nepisļaiku

Ir 3 nepisļaikas, tajā skaitā 2 uztjūnētās ar gumijas tvisteri.

Joprojām nav skaidrs kā pareizi viņas vadīt -iemetot lēpēs vai niedrēs. Esmu vēl pa nullēm.

Vai var kāds iedot īsu aprakstu - padalīties ar savu pieredzi, tipa - kur mest, cik ātri/lēni vilkt, cik pauzēt.

Paldies
15.oktobris 2012, 23:49 | links

Ved visas pārskatīšu lēnā garā :DD
15.oktobris 2012, 21:56 | links

sveiks bums
paldies ar spoli, sāku salīdzināt saremontēto spoli ar manā krājumā esošajām, mani sāk pārņemt sajūta, ka, gan drīz visām , vairāk vai mazāk ir beigti reduktori :DDDDDDDDD
atstāju pie Agra Tev šo to no sērijas "lai dzīve nedaudz saldāka liktos " :DDDDDDDDDD
Paldies
15.oktobris 2012, 21:52 | links

15.oktobris 2012, 21:08 | links

15.oktobris 2012, 20:22 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager