Ja Tu sprīdīt ar lielo lāpstu nevazātos pa pasauli laimi meklēdam ,bet rukātu ,kā to daru es Tad Latvijai jau sen būtu nostājusies uz kājām .Es esmu pret jebkuriem migrantiem gan austrumu gan rietumu virzienā . Patika viena kaza nostrādāja pusgadu pie skota un nu jau latviski ar akcentu Herņa pilnīga :DDDDDDDDD
Bums es jau ar runāju par MIG. Tiesa tie kas atrodas SS.Lv - nu es neko labu tur neredzēju. Pat katalogos tādas firmas nosaukumus neesu redzējis. Ir jau viņi jauni un skaisti, bet vajag jau lai viss ripo un darbojas.
Par gāzi - Tev jau drošvien jāskatās kaut ko no lētākā gala. Mēs maucam ar Mison8, Cargon18.
Ej kamon,Es tak izturos ar cieņu pret savu tautu.bet tā tauta(valdība ir biku tupa)
Nextalfonso tu gan esi aspratis,es saviem čomiem sūtu par brīvu visu kas ir saistīts ar copi.
Nextalfonso es vakar pārdomāju Tevis teikto un nācu pie slēdziena ka tomēr no TiGa atteikšos MIGam par labu Cena pusautomātiem arī ir pieņemama Vienīgais kāds balons būtu izdevīgāks Metināšana tikai saistīta ar ledus boru remontiem Tāpēc uz automātu neiespringstu
Spriditis30 - Tu varētu mazliet savu mutīti pievaldīt!!! :)))
Ļoti liela iespēja ka pats esi spekulants un zaglēns. Izturies ar cieņu pret citiem un ispējams pašu arī citi cienīs! :))
šo polēmiku savā topikā turpināt negribu Lai katrs dzīvo kā prot un māk :DDD Man personīgi tas viss ir jau no 1991 gada apnicis ,bet aizbēgt no Latvijas arī nav spiedis ......:DDD