Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
kāt es pašlaik Usmā 6 zandarti un visi 1 metra dziļumā .To lietu or jāprot :d ja atbrauc uz ezeru tad vispirms pavēro kas notiek kur fishas Nav viņas pie grunts visas bauda atvasaru pat brekši .Lai no manas puses nebūtu tukša muldēšana bildes būs rīt vakarā
27.septembris 2012, 18:39 | links

Nupat no Usmas...tavas kodinātās usmas mailes ir sūc, bet tai peļķē zivju ar nav

27.septembris 2012, 17:48 | links

Kātiņi palikuši pieci .
27.septembris 2012, 13:42 | links

Eduk es nesarežģīju :DD nav manā dabā -vienkārši mēģinu ,lai katra bļitka strādātu :))
26.septembris 2012, 15:41 | links

Johanson Tavu kātiņu ievedīšu pie Agra ,bet rīt Ar spoli tā bija vienīgā izeja ,gan jau varbūt lociņš rezervei noderēs ;))
26.septembris 2012, 15:39 | links

10 kātiņi šovakar būs pie Ginta-komplekti
26.septembris 2012, 15:37 | links

Bums, paciņu saņēmu! Spolīte un būvējumi - viss ir SUPER! Paldies! Gaidu tikai kātiņu..
26.septembris 2012, 14:41 | links

bums
:) nu katram jau sava recepte - es runāju konkrēti par "Salmo" formas bļitkiņu pārtaisīšanu - viņām ar izliekuma maiņu un pareizu "uzraušanu" pilnīgi pietiek - kāpēc sarežģīt vienkāršas lietas :)?...
26.septembris 2012, 13:34 | links

eduks manām "sipuļkām" liekus vēl ir pa asi Ar S burtu vien ir par maz
26.septembris 2012, 13:14 | links

NG-NG Vasals :DD kā būs gatavi piezvanīšu
26.septembris 2012, 13:13 | links

Jā, Bumsi, pazīstamas sajūtas - ar jau pie "mucas" padzīvots pāris dienas :)). Nebaidi tautu - ja bļitkas forma pareiza, tad "sipuļku" nav nemaz tik i grūti uzbūvēt :). Es jau vairākus gadus vecos labos Salmo-1 un Salmo-2 no planieriem pārtaisu par "sipuļkām" bez lielas attālināšanās horizontālajā asī - pačakarēties iznāk tikai pie pirmā modeļa, pārējos ielokām analoģiski un būs štokos :). Tas ir vecais labais S-tipa izliekuma princips - leju izlokām biku vairāk, augšējo (šauro) daļu - lokām uz pretējo pusi - vismaz uz pusi mazāk (runa ir par izliekuma leņķi). Arī pulēšanai/nepulēšanai (eksperimentu ceļā paši noteiksiet, kas ir labāk) ir nozīme šai spēles iegūšanai. Nu, un protams, arī rokām ir jāaug no pareizās vietas, lai to brīnumu pareizi izspēlētu - to ir jāiemācās. Ļoti lielā mērā ķer nevis bļitka, bet pats copmanis :) ...
26.septembris 2012, 09:00 | links

Vosals broļ !!!

taisot mazās, vietējo ūdeņu, bļitkas, uztaisi, lūdzu, arī man 10 gb, 5-Babīte-Engure, 5 tādas 2-3 metriem, man būs uber cieti- dziedoši :), kātiņi, gribu kādas reizes biki padiriģēt :):)
26.septembris 2012, 08:48 | links

Kas tas par komplektu un kas tur ietilpst?
26.septembris 2012, 08:35 | links

Manā komplektā plusā būs sekuha un Sufix vai Shimano aukla Praktiski pilnībā noformēta Laid āliņģi un ķer :DDD
26.septembris 2012, 07:57 | links

Tie nebija manis būvētie Autoru nezinu Es arī viņus papētīju Vienīgais par spices cietību nepateikšu Es būvēju tādus lai varētu sekuhas izdancināt
26.septembris 2012, 07:55 | links

Lapsrīts! Kāds būs cipars? Tepat iekš CL sludinājumu pēdējās lapas ar ko līdzīgu manīju. Izskatās laps!
26.septembris 2012, 07:45 | links

Jau ar piektdienu .Būs dabonami 8 komplekti
26.septembris 2012, 07:29 | links

Čau Bums!
Kādā vērtē būs dabonams tas ziemas komplekts?
25.septembris 2012, 23:13 | links

Pļūtāmo papildsastāvdaļu arī liec klāt,vai gatavosi zivs kuņģos propkas?! :D
25.septembris 2012, 22:49 | links

Tā pat varētu būt,ka visas zivis aiziet un paēd (atēdās) šito makteno spēka putru. Tik es domāju ka ilgi nav arī gaidāma tā sundiņa,kad iestāsies pilnīgs mēmums (copē) :)
25.septembris 2012, 22:47 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager