Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Lai tak iecelj Bumu par savas lapas moderatoru,un visas probleemas atrisinaasies...daudzos forumos ir dotas iespeejas teemas uzsaaceejam dzeest komentaarus...
7.augusts 2012, 11:13 | links

Publisks fuj administrācijai.

Visapmeklētākā tēma (?!), copeslietas.lv apmeklējums, dēļ BUMA tēmas, noteikti tikai palielinās un esmu diezgan pārliecināts, ka tie ir savi 10% (kā minimums). Plus vēl reģistrētie lietotāji, kas reģistrējās tikai tamdēļ, lai padiskutētu šai tēmā. BUMS ir kā bezmaksas žurnālists, kas ceļ lapas reitingu- gudram lapas pārvaldītājam būtu jāmēģina ar visām varītēm noturēt šādu aktīvistu, bet kas notiek šeit?

Iespējams, ka tam visam ir kādi zemūdens akmeņi, bet arī tādā gadījumā nesaprotu kam tas varētu būt izdevīgi.
7.augusts 2012, 11:09 | links

bums...

a ko tas mainīs? ne jau pirmo reizi viņu nodzēsīs... būs jauns profils "mudorators" vtml.
Pat IP bloķēšana mūsdienās ne suņa nedod... Vienīgais var nedaudz pabojāt dzīvi uzbraucot viņa provaiderim, bet arī īsti nav par ko - rasu naidu nesludina, valsts iekārtu vardarbīgi mainīt neaicina... Var , proatms, izķert fiziski un aprunāties, bet arī kaut kā sekli sanāk razborkas par pilnīgu idiotismu taisīt...
Internets ir vide kur šādi mēnesedzīgi mudaki var izpausties samērā nesodīti... Izderžki svobodi... Pilni Delfi ar tādiem...
7.augusts 2012, 11:00 | links

Neņem pierē, ņem starp kājām tur vairāk vietas :D
Adminam pa "lielo" ir VIENALGA kas te notiek, paskaties piemēram lietotājus kas interesanti rakstīja, daudzi ir prom tieši admina neizdarības dēļ.
7.augusts 2012, 10:51 | links

Man tas viss sāk piegriezties
Lai izbeigtu kārtējo kāta kāteļa otīlija moderātora gājienu CL sadaļās piedāvāju CL lietotājus izteikt atbalstu par profīla moderātors bloķēšanu .Es negriežos anonimi pie lapas administrātora /atšķirībā no moderātora/kurš ar butām uz lūpām rakstīja gaudu vēstules CL adminam par sadaļas slēgšanu /Viss kas no Buma/ Viennozīmīgi ka sadaļu neslēgšu -par spīti visiem mēnessērdzīgajiem Tāpēc griežos atklāti pie CL lietotājiem izteikt savu viedokli/Mēs paši varam izlemt ar kādiem cilvēkiem dzīvot savā virtuālajā telpā/ Paldies .Un gaidu atbildes No tām atkarīgs nākamais solis ........Lai vērstos pie CL administrātora Visu cieņu un ne asakas ...
7.augusts 2012, 10:45 | links

Par nažu gatavību ziņošu forumā ;))
7.augusts 2012, 08:50 | links

Sveiki kungi!

Labprāt tiktu pie viena filējamā nazīša! Kā sapratu tad jau rinda, taču ceru, ka meistaram materiāls pietiks! Lūdzu dodiet ziņu uz PM, ja iespēja pastāv. Jau iepriekš liels paldies.
7.augusts 2012, 08:24 | links

Vienmēr esmu izjutis simpātijas un prieku redzot enerģiskus un darbīgus cilvēkus. Kādreiz kļūdījies ir katrs no mums, cits vairāk- cits mazāk. Svarīgāk ir vai no kļūdām mācāmies un kā mēs tās labojam- tas mūs atšķir no mērkaķa. Un pilnīgi man nav saprotams, kā cilvēki, kuri paši ne ar ko labu šajā forumā sevi nav pozicionējuši var atļauties noķengāt otru. Dažam labam šī nodarbe,šķiet, jau kļuvusi par vienīgo sevis apliecināšanas veidu. Ne ar ko citu, kā skaudību es to izskaidrot nevaru. Mācīsimies nedaudz vairāk cienīt viens otru.
7.augusts 2012, 01:00 | links

Dady Kordinātes aizgāja- ķer vesels ;DDD Ja kas varēšu asarus no Tevis nopirkt :DDDD
6.augusts 2012, 23:10 | links

Pirmais nazis tam , kas atveda asmeņus , otrais man , pārējie visiem kas gribēs . DDD
6.augusts 2012, 22:13 | links

otinjsh Būs pašlaik frēzēju spalus -Smaga padarīšana ,bet ko padarīsi ,ja tā sadomāju :DD
6.augusts 2012, 21:46 | links

Klau, Bums! Un sveiks Bums!
Es te skatos, ka bildes ar asmeņiem parādījušās, un īsi vairākkārt ieklepojoties, atgādinu par sevi :)
o.
6.augusts 2012, 21:33 | links

Ja tu vēl neesi lietas kursā tad atgādinu VISUS trūkumus vai kļūmes NOVĒRŠU Kā jau te teica kolēģīši -nekļūdās tikai tie kuri nikuja nedara ...:DDD
6.augusts 2012, 21:29 | links

Viss apnika .................
Andri pacenties to blanku ievest Bruņiniekos rīt līdz pusdienas laikam Jo tad varēšu pie viena ātri uztīt Četri kāti ir jāpārstellē No itālijas atnāca ļoti labas blankas Tikai vairs nedabūsiet -paņēmu visas ;DDDD
6.augusts 2012, 21:22 | links

Ja, asmeņi ģeld-kad vēl vajadzēs dod ziņu.
6.augusts 2012, 21:20 | links

Pašlaik iet tā pat kā moderātorītei ar to traktorīti ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
6.augusts 2012, 21:18 | links

Tur nav tā vaina :DDD hohma būs tad kad es uz viņas noķeršu un ielikšu rezultātus šeit :DDDDDDDDDDDDDDD
6.augusts 2012, 21:17 | links

I nesapriecājies.Kā jau pagājušogad teicu-atstāšu par piemiņu.Lai ir kā relikvija,ka lielmeistari ari kļūdās.
:))
6.augusts 2012, 21:15 | links

Boris vari necepties kā jau Teicu pagājušo gad No visiem sarakstiem izdzēsu tevi ārā Tā ka šeit tevi kopā ar moderātoru redzēt negribu Taisiet savu tusiņa vietu Dieva vārds pat ne reizi to neatvēršu .Gints joprojām to sekuhu gaida :DDDD
6.augusts 2012, 21:05 | links

šodien nācās veikt intresantāko šā gada darbu Bija Shimanītim jābūvē jauns reduktors un ass bīdītāja mezgls -sanāca labi Rīt saņemt Bruņiniekos

Pirmie filējamie naži gatavi -Pirmais tam Puisim kurš atveda pie Ginta asmeņus

Spala apstrāde smaga Afrikas dzelzs koks -praktiski tikai ar frēzi :DD smags un cmuks
6.augusts 2012, 20:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager