Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
 
Tiem,kas te skaisti dilš.Speciāli ieliku bildi no LZM foruma.Laipni lūgtu ar saviem komentāriem šajā forumā.
29.jūlijs 2012, 20:35 | links
 
29.jūlijs 2012, 20:32 | links
 
Te daudz ar tādem kas aprej katru fotogrāfiju(nesmuka, ne tas rakurss, ne tajā pozā zivs stāv, kur tik daudz saķēri(laikam ar tīkliem), zivis sāpju pilnu grimasi sejā). No pašiem gan vairāk kā vispārzināmas patiesības nedzird. Tie kas māk zivi noķert reti dalās ar saviem knifiem, ieklausieties āmugalvas ko Bums saka. Nevis apriet. Par ko? Mazvētības kopleksi?
29.jūlijs 2012, 19:19 | links
 
Pilnīgi pareizi žāvēts breksis ir tāds starpposms citu garšīgu ēdienu pagatavošanai :DD Labs un garšīgs tas ir tikko no kūpinātavas izņemts.Pēc tam -atdziestot-tas jau ir jāpārstrādā citos labos ēdienos Piem. pastete u.t.t Vienmēr cienīšu tos cilvēkus kuri nelaiž mantu postā .Cik reizes esmu redzējis pepiņus iznākam no ezera ar sakaltušām zivīm .Pēc jautājuma kā tīrīsi ? atbilde :izmetīšu kaķiem .Jautājums kāpēc uzreiz nelaidi vaļā ? Rezultātā -stulbs ģimis un nesaprašana :DDD
29.jūlijs 2012, 18:14 | links
 
Vēl viens gards ēdiens no žāvētām zivīm ir pastēte :) Man ģeds no žāvētiem breksēniem līdz kg taisa, baigi labā štelle uz maizītēm :))
29.jūlijs 2012, 18:06 | links
 
Brekša tefteļi tomātu mērcē ir sapnis vasaras naktī :DDD Es zivis ne samaitāju ne sapūdēju ,ja nemāk sagatavot tad tiešām labāk tās ir laist vaļā
29.jūlijs 2012, 17:47 | links
 
Speciāli priekš tevis Labākjais brekšu loms man bija 72 kg :DDD Paņēmu 15 gb no 1,5 līdz 2,5 kg
Tad kad taisu brekšu šprotes cilvēki sāk stāties rindā :DDD Tur izmērs gan ir vajadzīgs mazāks Līdz kilogramam
29.jūlijs 2012, 17:42 | links
 
Tev diamond laikam tiešam ar smadzenem tā nabadzigi galvā.Ēd vien salatiņus un burkanus,estets atradies.Prasi Gintam kur viņš dzivo,gan jau pats tads 15gadigs perdelis vien esi.Ko tad tu vari izdarit,ņemt un noriet internetā??? :D :D :D
29.jūlijs 2012, 17:33 | links
 
Kūpināta tā zivtiņa izskatās daudz labāk.... Tikai kur tik daudz? Uz galda bija 5, a kūpinātas jau 10.:) Tas tik tā, varbūt Bums vairākas dienas copēja, es jau nez....Galvenais ka katram sirdsapziņa tīra.
29.jūlijs 2012, 17:16 | links
 
Gintsgāgā, kā Tevi var atrast?! :D :D :D
29.jūlijs 2012, 17:10 | links
 
Ja kādam diamondam nepatīk, ka normāli veči paņem zivi un uztaisa delikatesi sev un savai ģimenei vai draugiem, lai iebāž savu mēli un kompja klaviatūru sev dibuā. Un neher piedirst forumus ar stulbiem komentiem. Tādi pajolīši un memmīši paši neko nespēj paši ne izgatavot ne sagatavot, pieprot tikai tukšu muldēšanu. Bums malacis gan galvā kārtiba, gan rokas aug no īstās vietas.
29.jūlijs 2012, 15:55 | links
 
Uz 300 gr vārīta ūdens 2 ēdamkarotes sāls Lielāku ūdens daudzumu nevajag, pietiek ar pāris ēdamkarotēm uz 1 zivi
29.jūlijs 2012, 15:31 | links
 
Lūzdu :DD
29.jūlijs 2012, 15:29 | links
 
bums!
Paldies par tām auklas tinuma regulēšanas bildēm!
29.jūlijs 2012, 14:16 | links
 
Bums
Pareizi sapratu, tas ir griež pār vēderu, kūpināties liek uz muguras, pēc kūpināšanas aplej ar sālsūdens un ķiploka maisījumu? Cik stiprs sālsūdens, tas ir cik rupjā sāls uz 1 L H20?
29.jūlijs 2012, 13:51 | links
 
Bums, es līdzīgi žāvēju zivis, tikai nevis apleju ar sālsūdeni, bet attiecīgās koncentrācijas sālsūdenī zivis 10 min mērcēju :) Sanāk sulīgas un lobās ļoti labi :)
29.jūlijs 2012, 13:46 | links
 
vēl kas -piemirsu -sāls rosolu kopā ar ķiplociņu leju breksim vēderā .Šādi var darīt ja brekšus negriež par muguru un liek W restēs
29.jūlijs 2012, 13:09 | links
 
Aplieti ar sālsūdeni Ar to pilnīgi pietiek Lobot breksi šālums tiek arī uz gaļas un viiss ir pietiekami -aromāts sāls un taukums :DD
Pirms tam viņi ir šādi matēti :DD
29.jūlijs 2012, 13:07 | links
 
baigs karstums, dzeriet vairāk ūdeni;)
29.jūlijs 2012, 12:59 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager