Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Bums
Kāpēc tie brekši mitri?

P.s. Dakam taisnība, arī GG
29.jūlijs 2012, 12:57 | links

Andis 47 , jā daks šauj pār pa strīpu , tad es arī , es pievienojos daks teiktajam . Palasi pats kā šis pamuļķis pirms nedēļas uzbrauca Bumam un pēc tam kā līda tūplī , pašam pretīgi paliks , kaut vai esmu vecs vīrs , tādu dirsā līdēju redzu pirmo reizi . Kā saka , katram savi tikumi , var jau būt ka kādam tādi patīk .
29.jūlijs 2012, 12:51 | links

ja patin gabalu atpakaļ, tad dakam taisnība vien ir!
29.jūlijs 2012, 12:34 | links

Bums, zivis pirms fotosesijas vajag nogrimmet!
Kinozvaigznes bez grimma arī nav diezko smukas. :D
29.jūlijs 2012, 12:31 | links

Vēl -pārmetumi par gaļas kombinātu nav manā dārziņā :DDD Ej to pasaki manam kaimiņam -tur tak bija apraksts :DD Baroju un izveidoju vietu es ,bet ķērājs bija cits -tā ir kontribūcija :DDDDDD
29.jūlijs 2012, 12:00 | links

gatavs un jau nolobīts
Puikas nesatraucaties es tiem neprašām uzmanību vairs nepievēršu :DDD
29.jūlijs 2012, 11:57 | links

daks,Tu drusciņ nešauj pār svītru ar šādiem izteicieniem?
29.jūlijs 2012, 11:53 | links

Ja kāds nav ķēris 2 kg brekšus :DD tad atgādinu ,ka visiem pēc noķeršanas izveidojas tā sarkanā asins krāsa Finierīšiem tas nav novērojams
29.jūlijs 2012, 11:48 | links

Kādam atkal rādās kārtējie šoreiz brekši ar sāpju pilnu grimasi sejās?:)
29.jūlijs 2012, 10:55 | links

diamond-tu tak esi mudaks,kad ieraugi bildi,tad gaļenieki,kad vaig padomu no Bumša,tad nezini,kā tūpli izlaizīt.muģila sranijs
29.jūlijs 2012, 10:45 | links

Atkal jau gaļas kombināts:(. Shoreiz vismaz estētiskāk.:)
29.jūlijs 2012, 10:37 | links

Cope Usmā laba Riktīgi pavērās tikai vakar no 15:00 līdz 18:00 Pirms negaisa /tas kaut kur apkārt ducināja/ Brekšus baroju ar NG mix -Laba
Nosēdināju kaimiņu iebarotajā vietā -iespaidīgi :DD Maisīju kopā NG -mix breksis un rauda Liku klāt melasi /lai aizbaidītu sīkos/ Tā ir puse no loma kura man tika par barošanu un vietu ;DDD
Nebūtu ņēmis ,bet briesmīgi gribējās kūpinājumu

Pats joprojām cīnījos ar zandartiem -skaits jau bija tikai bez kvalitātes No visa lēruma paņemti tikai 3. Dēļ karstuma līdakas bija pārvākušās uz 9 metriem Visādi kalibri -tāpēc zandarti to presingu nebija izturējuši un aizmigrējuši uz citām vietām
29.jūlijs 2012, 10:00 | links

Atkārtoju

1.spolei auklas klājums pareizs
2.Šeibe jāliek klāt
3.šeibe jāņem nost

Regulēšanas vieta spolei ar aizmugurējo bremzi
29.jūlijs 2012, 09:48 | links

:DDD
26.jūlijs 2012, 11:50 | links

un čau, Rasma! :)

vo, pat ar atskaņām :)
26.jūlijs 2012, 11:18 | links

Labi nedēļu beidzu Jābrauc Dady rādīt asaru barus :DDD Heijā Usma :DDD
26.jūlijs 2012, 11:14 | links

Volvo- visas retro spoles ir sariktētas -bija ļoti intresanti ;)) Spoles uzbūvētas paaudzēm :DD Iekša fantastiska Gliemežpārvadi -neviena plastmasa viss tērauds alumīnijs un bronza
Spoles šodien ievedīšu Bruņiniekos
26.jūlijs 2012, 09:29 | links

personiski es uzskatu,ka copeslietas vispaar nevar but letas,jo tad uzraujies uz kvalitaati agri vai veelu..nez,veel neesmu iegaajis anglijaa copes veikala,pac hekoshu cenas,tad varbut uzrakstiishu...
25.jūlijs 2012, 23:03 | links

Mensons Ir viens veikaliņš -neliels Gogoļa ielā pretīm Krievu baznīcai Jebkuru vizuli vai spoli no Japāņu katalogiem Ar garantiju ,ka ražots tur un priekš viņiem Lēti nav -bet mēs jau to izrunājām kas ir dārgs un kas ir lēts
25.jūlijs 2012, 21:02 | links

2 aakkis Nevisu ražo Ķīnā! kas vēlās atrast kvalitāti - to atrod tas attiecās arī uz maķšķerēšanas piederumiem!
25.jūlijs 2012, 20:55 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager