Kola -zivis ir jāglabā mantelī Notīri izfilē un saldētavā iekšā nākoššā rīa izņem no saldētavas un zivi uz 5 min iemērc aukstā ūdenī pēc tam atpakaļ saldētavā.Zivij apkārt izveidojas ledus garoziņa kura arī to pasargā no izžūšanas.
2.Paņem izlietotas tetra pakas vai ko līdzīgu -zivis filejas saliec pakās un pārlej ar ūdeni Pēc tam visu saldētavā.Tikai šajā gadījumā jāliek visu porcijās ,jo pēc atkausēšanas zivs ir jāgatavo -otreizējā saldēšana nav pieļaujama.
Ar Wilīšiem dullojos Grābieni ir pauzēs un tie velna kaltiņi dod kātā ne pa jokam Tāda sajūta it kā galā būtu nopiens kustonis -ūdens temp 14* līdakas paliek aktīvas
Citiem ar Taviem bleķiem daudz labāk gāja , es jau redzēju bildes , solīja ka šeit arī ielikšot . Bija atbraukuši papildināt krājumus , jo ļoti daudz aprāvuši , tā ir kad strādā bez atsitēja .