Šodien no Vimbistnieks konfiscētais loms :DD
Pats netiku bet parādīt vajadzēja -jo ļoti daudz jautājumu par šādu sagatavošanu

Filēšana Centrālās asakas preperācija

Ribiņu izņemšana -tās arī iet lietā

Strēmelīšu veidošana

Jāpaliek tikai neatzvīņotai adiņai

Strēmelītes liekam atsevišķā traukā

Galviņas un asaku kā arī daļu no vēderiņa ar krūšu spurām liekam buljonā

Lai sanāktu labs buljons ūdenim knapi jānosedz zivtiš

Taiosam marinādi Uz 5 vimbām nepieciešams 0.5 litri ūdens
2 ēdamkarotes sāls

1 ēdamkarote cukurs

Kā garšvielu lietoju šo

Lieku šādu daudzumu

Uzlejam karstu ūdeni un gaidām lai ievelkās

Pirmās kastrolī liekam izfilētās ribiņas -tās būs gardas ar aliņu

Sākam kārtot liekot klāt sagrieztu sīpolu

Toveris pilns

Pārlejam ar marinādi

Noslogojam un liekam vēsā vietā uz 10 stundām -rīt turpinājums ar tālākām darbībām
Kamēr nodarbojos ar visu sagatavošanu buljons arī gatavs :))
