Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Tāpēc jau ņirgājos par viņu - Man bija sen sen atpakaļ saskare ar viņu -Pasaules nagla un iedomības kalngals Patiesībā sūds tur vien ir Lai tin ŗiņķus eļļo spoles un nelien lietās kurās ir pilnīgs 000000000000 Vēl nesaprotu ,kā viņš var normāli domājošiem cilvēkiem ietamborē -redz,ka zem Moras asmeņiem jāliek visāda draza apakšā Man ,piemēram nepatīk remontēt kātus un es to NEDARU /pats sev protam to izdaru/ Negribu remontēt dzinējus Visu jaunību esmu to darījis ,bet tagad negribu.Ir citi cilvēki kuri to dara labāk un kāpēc man liegt viņiem to prieku :DD
29.februāris 2012, 12:49 | links

tiešām būtu incanti apskatīties kā viņš Buma kritiku uzņem, ņemot vērā, ka Sīmanis ir uzpūtīgs, pašpārliecināts frukts:)))
29.februāris 2012, 09:36 | links

Tev vēl nāksies viņam procentus maksāt-par biznesa veicināšanu!D
29.februāris 2012, 09:10 | links

Loģiski ,ka nekas tur nenotiks :)) Ar sūdiem nav ko smērēties :DDD Nakuj tas viss man ir vajadzīgs ,jo sūdīgāks asinājums jo man vairāk darba ...:DDD Tā viņu slava jau ir tautās aizgājusi..........................
29.februāris 2012, 08:48 | links

Diez vai tur vispār kas notiks!!!
:D
29.februāris 2012, 08:19 | links

Par to jau iet runa. Varbūt sākt tirgot biļetes uz šo šovu :-)))))))
29.februāris 2012, 08:16 | links

Tu jau manu mentalitāti zini Diez vai ar skatīšanos viss beigsies ..... :DDD
29.februāris 2012, 08:11 | links

Bumsi, cikos būsi pie NG, es labprāt paskatītos to teātri, kad tu tam idiņam acīs skatīsies.......
29.februāris 2012, 08:08 | links

Bums;A Tev tāds lodāmurs nav noteikti!
29.februāris 2012, 08:03 | links

Nebija nažu sagatavju Vakar vakarā tikai dabūjās Pirmais ko no rīta izdarīšu -uzlikšu nažus titānam -šodien boris būs pie Ginta
29.februāris 2012, 07:53 | links

Šodien jautāju meistaram par titāna urbi , aizkavēšanās ir tāpēc , ka ir jābūvē jauni naži , meistars solīja ka drīz jau būs gatavs .
28.februāris 2012, 23:28 | links

NG es pats Tev barotavas ievedīšu -es gribu tam idiņam acīs ieskatīties ...
28.februāris 2012, 22:18 | links

šādiem jāizskatās Rapalas leņķiem un nepastāv nekāda cita mudistika VAI JŪS PI.PEĻŠTOKI SAPRATĀT ????
28.februāris 2012, 22:15 | links

Vēl viena nianse Melnās galvas man uz asināšanu salīdzinoši ir bijušas stingri mazāk nekā sarkanās Salīdzināju no visiem aspektiem Sarkanās ir labākas
28.februāris 2012, 22:05 | links

Toni , nevaru , Nazim apsolīju . Toni , es Tev kā tuvam radiniekam jau aizdotu , ( Tu pats saproti , pulverītis mūs par radiniekiem pataisīja ) , bet ko apsolīju , - apsolīju , Nazis pieteicās pirmais .
28.februāris 2012, 21:58 | links

Vismaz pirms jaunas galvas iegādes cilvēks dabūs paborēties
28.februāris 2012, 21:57 | links

Par šodienas raksstu šādi izskatījās Morīši

Un tāds nabaga Rapaļņiks Diemžēl asināt vairs nevarēs ,jo tika izveidoti jauni ,ala salminieks leņķi ;DDD

Viss ko vien var ir nošmirģelēts
Visu pārtaisīju ,ko vien atlikušā ,,gaļa'' ļāva žēl gan galvu gan cilvēku Biju jau solījies ,ka neķeršos klāt, bet .... Vēl Normarkā viens salminieka šedevrs gaida Būs vien jāpalīdz ...:DDD
28.februāris 2012, 21:55 | links

NG For =You Sportivnaja usiļenaja :DD

Salauzīsi ja nu vienīgi uzkāpsi virsū

Mēlīte nedeformējama :DD
Vāks smagāks
Eņģe pastiprināta

Nolodēta no abām pusēm
28.februāris 2012, 21:41 | links

Gint, sagitario grib pamēģināt uz elektromakšķeri,vai aizdosi...DDD
28.februāris 2012, 20:45 | links

Meistars atveda dažas sekuhas , franču lode + sudrabs .
28.februāris 2012, 20:42 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager