Ā un jā tie vecie moras vikinga naži izskatās tiešām kvalitatīvāki un metāls arī pavisam savādākā krāsā, tāds cmuks spīdīgs, grauž ledu, kā traks, bumsim bija taisnība- sargāju, kā acu raugu!!!
Nu jā , sestdien vēroju tādu skat , vecis ar barnaulu urba caurumus bez kādas piepūles , tad to urbi paņēma viņa sieva , līdz pusei ieurba un tad sākās rokenrols apkārt urbim . DDD
Gint salīdzini savu masu ar dažu puikiņu krampi :DD
Tūlīt izstāstīšu pritču....:DD
Es vienus no pirmajiem nažiem uzliku brālēna borim Viņa dēls -mans krustdēls ir 1,85 m ap 130 kg un kulaks kā mana galva .Uz ledus viņš bori grieza ,kā sērkociņu āliņģus būvēja skaitītās sekundēs .Es kā vienmēr ar savu Rapaliņu staigāju meklēdams ašukus.To viņa borēšanu ievēroja viens krieviņš un palūdz viņam vai nevar ar viņa bori izurbt kādu caurumu .Loģiski ,ka viņš laipni atļāva...........To vajadzēja redzēt ...viņš bori pagrieza tieši 2 apgriezienus un tad sāka skraidīt tam apkārt jo dabūt ledū viņš to nevarēja Nolicis bori viņš piegāja pie krustdēla un palūdz lai tas parāda muskuļus ...Saķēra galvu un aizlaidās tirināt pa vecajiem cohumiem ...:DDDDD Tā ka vienam ir čutj čutj a citam dokuja ....:DDDD
Bums, droši vien atceraties, ka sabruka kopprojekts firmām , kas ražoja Zaparožecus un Pežo- nevarēja vienoties par jaunā produkta nosaukumu- Pežorežec būs vai Zapežorec....Tas par Rapalseri...
Viss vienalga,ka tik drāzēji nesačakarē Pēc Ungura mačiem nāk puikiņi un lūdz sīmaņa nedarbus izlabot -būs vien jāpalīdz :DDD
pašlaik krievu boriem nažus uz asināšanu neņemšu jo Moras leņķi mīkstam ledum ir par traku orģinālais asinājums būs lietderīgāks Tā ka paņemiet nazi un uz smalkās galodiņas izslīpējiet nažus no skruvju stiprinājuma puses .:))