Man tikko atnāca vēstule uz priv pastu no jjanis Rekomendācija nagliņu īpašniekiem -ņemot vēra ,ka ķēdītes sakabē vārgais posms ir tieši mušiņotāju sakabe -iesaku to aizvietot ar ieveramajiem riņķīšiem /tas tiem kuri ķēdīti grib saglabāt aprīkojumā/ Visas turpmākās Nagliņu ķēdītes būs aprīkotas ar ieveramajiem riņķiem Ceru ,ka ķēde izturēs :DD Paldies par padomu Respect :))
Loģiski ,ka strādās :DD Vistrakākais nažiem ir ka ņem nost ,,gaļu ,, tie paliek šauri un tur neko vairs nevar palīdzēt /Salmo asināšanas maniere/ Tāpēc nekad nešmirģelējiet ,bet ASIENIET Ja būs asinājums ar galodiņu -tas nekas visu salabošu ,bet pēc šmirģeļa -nāve nazim .
Bums. Notestēju Tavu slīpēšanu pēc pilnas programmas: Mora Spiralen 125 mm Karjerā neko nebāžot zem nažiem. Strādā!!! Noborējos no priekiem, bet cope nekāda.Ceru sapratīsi. Respect!
Nakts cepiens :DD Visām nākamām nagliņām āķi uz ķēdītes nebūs Stiprinājums būs ar riņķi ,jo šodien tika saņemti 4 zvani par ķēdīšu plīsumu -zivs bija prom ar pirsingu -Viens labums Nagliņa vesela un adrenalīna pilns šekums :DDD
Vēl izklapēju kapara nagliņas tās būs lodētas no 2 pusītēm lai iegūtu vajadzīgo svaru /budžeta/
Vabolite
gintsgg,Tev jau kolekcija ir mājās,būs nodokļi jāmaksā:))
17.februāris 2012, 21:13 | links
Vabolīte , kāda kolekcija , kādi nodokļi ? Man tur tikai tā , pats minimums tikai vien ir . Es skatījos Tavā albumā , tur gan ir daudz . Negribi padalīties ?
Tas ir aiz nevaļas ,kad ir sākts nākošais piegājiens būvēšanā -zieģeli vairs nevar uzsist ,Tā nu viš ir Jaunajās formās jau zieģelis būs iestrādāts iekšā Tā ka būs uz visām 100%