Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Nākam nedēļ PEIPUSĀ....piekdien braucu.....
28.janvāris 2012, 23:02 | links
 
Bumsi
Ķīsītī!!!
:DD
Vakarā ,braucot no metrapoles speishl iebraucu notestēt lielākā dziļumā.Tā kā ......
:)))
28.janvāris 2012, 23:01 | links
 
Ja nu tikai Alūksnē!!!
28.janvāris 2012, 23:01 | links
 
Gint to Ikauņa sekuhu noliec maliņā -pārbaudīšu un notestēšu Viens jautājums kur pašlaik atrast 8 m dziļumu Ko?? :DD
28.janvāris 2012, 22:59 | links
 
Pats vainīgs ka tikai pāris reizes esi bijis , vai spēji saskaitīt cik reizes es esmu Tev piedāvājis ?
28.janvāris 2012, 22:54 | links
 
Labi kungi atļaušos no Jūsu kompānijas ardievoties Jāiet čučāt rīt spraiga diena :DDD

28.janvāris 2012, 22:53 | links
 
Bumsi
Tur jau tā štelle,ka pat 7-8m dziļumā metās aiz auklas.Jo seklāks jo biežāk.Ar visu iepakojumu nogādāšu pie Ginta.
Pārējiem aplamdirsējiem ,it īpaši sesku zēnam,mutes ciet.Izlasiet vispirms par ko gāja runa un tad žvankstiet.
:DDD
28.janvāris 2012, 22:50 | links
 
Ja runājam par Daugavu tad pāris reizes esmu tur bijis -Terra nova :DD
28.janvāris 2012, 22:48 | links
 
Bumsi , jau pašā Daugavā nav universalisma , šļūzas vaļā , šļūzas ciet , straume uz vienu pusi , straume uz otro pusi , mēdz būt ka straumes vispār nav un sēdi kā dīķī .
28.janvāris 2012, 22:44 | links
 
Labu ēstgribu :DD
28.janvāris 2012, 22:44 | links
 
bums.Paldies.
28.janvāris 2012, 22:42 | links
 
Redzat atkal aksoma Straume stāvošs ūdens Daugava Lielupe u.t.t Nav universālisma :DD
28.janvāris 2012, 22:35 | links
 
Meža rukšus cepešos netaisu /trihanels/ Es šo gaļiņu šmorēju un tā labi ilgi Pats ātrākais un drošākais ir tas spridzināmais katls ko sauc par skorovarku -katram medniekam tādai ir jābūt/ Mēģināšu atcerēties :DD
Gaļu liekam vārīties kopā ar pipariem ,lauru lapu,kadiķa ogām.Proces ilgst apmēram stundu Parasti temperatūra ir ap 110 grādiem un visas zarazas nogībst mirušas.Tad ņemam gaļu ārā un griežam kubiciņos Liekam uz pannas un apcepam kopā ar sīpoliem un ķiplokiem līdz nelielam brūnumam Tad visu liekam iekšā pīlē un pārlejam ar 1/2 litru buljona kurā bija vārijusies cūkgaļa Liekam klāt saldo krējumu melnās plūmes Es parasti piegriežu klāt antonovkas ābolu -skābumiņam un smeķim Process ilgst 15-20 min
uz 1,5 kg gaļas vajag
200 gr melnās plūmes
3-4 kadiķa ogas
200 gr saldo krējumu
2 vidējus sīpolus
5 daiviņas ķiploka
lauru lapas
timiānu
28.janvāris 2012, 22:33 | links
 
Micuk , jā jau grimst ļoti lēni , tāpat kaut kad nogrims , tas ir tikai laika jautājums , bet vispār Tev taisnība , Daugavā , kad šļūzas vaļā , tā ir kā ir , tāpēc jau Bumsis man uztaisīja 36 gramīgās .
28.janvāris 2012, 22:30 | links
 
Gints atļaušos nepiekrist, visās vietās Bumša mailes dabūt lejā nevar. Lielā straumē mailes neiet lejā kā akmenis, bet smuki virpuļo un grimst ļoti lēni.
28.janvāris 2012, 22:20 | links
 
Manās vietās , kur es strādāju ar maili ir + - 4 metri , bet nogremdēt viņu var praktiski jebkurā dziļumā .
28.janvāris 2012, 22:18 | links
 
bums.Vai tev nav kāda kodīga recepte priekš meža rukša cepeša.
28.janvāris 2012, 22:15 | links
 
Tad kādā dziļumā tā maile domāta,ja par bleķiem tad man pirmā vietā ar marķējumu J.S (Sīpols laikam),tad kusaamo un viens Abu pretzāļnieks.Viens ir dzirdēt,bet desmitreiz labāk redzēt un nevis Usmā,bet neitrālos ūdeņos,tev tāds tests tik pa labu nāks.
28.janvāris 2012, 22:10 | links
 
Nivajag maiju vajg vēl visu februāri martu un aprīli :DD
28.janvāris 2012, 22:10 | links
 
Nu bļāviens , tās runas par mailīti uzdzina tādas ilgas pēc vasaras , ka acīs cērtās , ātrāk 1 maijs pienāktu .
28.janvāris 2012, 22:05 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager