Bumsi
Tur jau tā štelle,ka pat 7-8m dziļumā metās aiz auklas.Jo seklāks jo biežāk.Ar visu iepakojumu nogādāšu pie Ginta.
Pārējiem aplamdirsējiem ,it īpaši sesku zēnam,mutes ciet.Izlasiet vispirms par ko gāja runa un tad žvankstiet.
:DDD
Bumsi , jau pašā Daugavā nav universalisma , šļūzas vaļā , šļūzas ciet , straume uz vienu pusi , straume uz otro pusi , mēdz būt ka straumes vispār nav un sēdi kā dīķī .
Meža rukšus cepešos netaisu /trihanels/ Es šo gaļiņu šmorēju un tā labi ilgi Pats ātrākais un drošākais ir tas spridzināmais katls ko sauc par skorovarku -katram medniekam tādai ir jābūt/ Mēģināšu atcerēties :DD
Gaļu liekam vārīties kopā ar pipariem ,lauru lapu,kadiķa ogām.Proces ilgst apmēram stundu Parasti temperatūra ir ap 110 grādiem un visas zarazas nogībst mirušas.Tad ņemam gaļu ārā un griežam kubiciņos Liekam uz pannas un apcepam kopā ar sīpoliem un ķiplokiem līdz nelielam brūnumam Tad visu liekam iekšā pīlē un pārlejam ar 1/2 litru buljona kurā bija vārijusies cūkgaļa Liekam klāt saldo krējumu melnās plūmes Es parasti piegriežu klāt antonovkas ābolu -skābumiņam un smeķim Process ilgst 15-20 min
uz 1,5 kg gaļas vajag
200 gr melnās plūmes
3-4 kadiķa ogas
200 gr saldo krējumu
2 vidējus sīpolus
5 daiviņas ķiploka
lauru lapas
timiānu
Micuk , jā jau grimst ļoti lēni , tāpat kaut kad nogrims , tas ir tikai laika jautājums , bet vispār Tev taisnība , Daugavā , kad šļūzas vaļā , tā ir kā ir , tāpēc jau Bumsis man uztaisīja 36 gramīgās .
Gints atļaušos nepiekrist, visās vietās Bumša mailes dabūt lejā nevar. Lielā straumē mailes neiet lejā kā akmenis, bet smuki virpuļo un grimst ļoti lēni.
Tad kādā dziļumā tā maile domāta,ja par bleķiem tad man pirmā vietā ar marķējumu J.S (Sīpols laikam),tad kusaamo un viens Abu pretzāļnieks.Viens ir dzirdēt,bet desmitreiz labāk redzēt un nevis Usmā,bet neitrālos ūdeņos,tev tāds tests tik pa labu nāks.