Paldies,Gints par atbildi.A kuras no Buma izstradajumiem varetu stradat apmeram no 2-3m dziļuma,jo man te apkartne parsvara upes un ezeri ir ar šadu dziļumu.
Jenots , tās visas ir Peipusa blitkas , strādā sākot no 5 metri , seklumā rezultāti var būt līdzīgi kā Urmasam , vienīgi nagliņas pateicoties savai formai , domāju ka strādās jebkurā dziļumā , bet tā tikai es domāju , neesmu pārbaudījis .
Ups, pa to dziļumu laikam man vajadzēja šeit rakstīt, bet es ierakstīju sadaļā "Bļitkošana", nu nekas, turpmāk zināšu, ka vispirms ir jāpalasa forums, bet pēc tam jau savas dienas copes emocijas!! :-))))
Urmaas , man arī liekās ka vaina nav blitkā , bet gan tajā , kādā dziļumā Tu viņu raustīji , Daugavā , 10 metros man nekad , nekas neaizmetās , blitka strādā perfekti , zanderiem tā garšo gandrīz tikpat kā dzīvais un asari arī nesmādē , pat sams izgudroja to nogāršot , par laimi līdaka gan nav trāpījusies .
Urmas nav problēmu atved bļitku Gintam un paņem naudu Visas līdz šim būvētās bļitkas domātas dziļumam 5-10 m Tu arī cilpa veidojas savādāk nekā seklā ūdenī Kā teicu bez probļem Pie vien apskatīšos kāpēc Tev tā ņeiet :DD
Tiko no copes.Laiciņš foršs asari ar kodās.Tik Buma franču lodes ar kustīgajiem āķiem=gavno!!!Tā nav bļitka,ja katrā 3-4 uzrāvienā,trīsžuburītis metās aiz pamatauklas.
Visusv asarēnus noķēru ar veco labo planējošo.