Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Ortofosforskābi
13.janvāris 2012, 21:15 | links

bumi,tev nevajag fosforskabi
13.janvāris 2012, 21:15 | links

Kā jau biju rakstījis sadaļā,, Ledus urbji''Mora savus asmeņus veido un asina robotizēti -tāpēc orģinālajiem zviedru asmeņiem kļūdainas asināšanas % ir ļoti niecīgs -pat domāju ka nav vispār /pašlaik runa iet par ORĢINĀLAJIEM/ šos nažus paņemot rokās jūs varat redzēt gludu un šauru asmeņa nobeigumu 0.7 mm platā joslā -kurš laistās visā varavīksnes krāsās .
Asinot no rokas ir jācenšās iegūt tādu pašu efektu Kā to iegūt ? es zinu :DD
13.janvāris 2012, 21:14 | links

Neiesaku pirkt Aseri asmeņus tie būs noteikti jāpārasina Ja ir Aseri boris tad jau labāk pirkt Moras asmeņus.Es arī esmu pircis rezerves asmeņus un arī nekādu problēmu Tā nav sistēma ,bet domāju ,ka šādi tādi ķīnizeri pa retam uzrodās Kāpēc gan ne -ja ķīnizerus var nopirkt par 1 ls pārī Biju manījis Amazonā piedāvājumu Tikai skaits bija jāņem iespaidīgs :DD
13.janvāris 2012, 21:04 | links

Tiku pircis morai 150mm nažus-nekādu sūdzību!
13.janvāris 2012, 20:54 | links

Man arī ir viens no pirmajiem Moriem130 Pēc Rapalas iegādes viņu lietoju mazāk Ir starpība nažos Iesaku visiem taupīt tos kuri stāv uz borīti un dot uz asināšanu ar garantiju ,ka savus iegūsiet atpakaļ.Es pat ieteiktu iemarķēt.Visi rezerves pirktie tomēr ir nedaudz savādāki -nemāku tekt kapēc ? Kaut arī visi Moras zieģeļi ir iesisti -pat Zviedrijā pirktie.Tikko vienus pilnīgi jaunus pārasinājis.Šis teksts bija domāts 130 modelim Morai 110 tomēr asmeņu materiāls ir savādāks /mans pers uzskats asinot/ Domāju ka 130 ir liels skaits pakaļdarinājumu ,jo modelis un izmērs ir ļoti pieprasīts Viennozīmīgi ieteiktu uzpasējiet orģinālos asmeņus.
13.janvāris 2012, 20:50 | links

Bums,
Tu daries ar nažiem.Saki vai varētu būt tāda sagadīšanās Mora Expert, ka pirmajiem boriem (Latvijā iegadāmajiem ap 2004g.) tie naži cietāki padevušies. Es pats jau 8.sezonu urbšu un neesmu asinājis nažus.Vakar uzzināju, ka arī cits copmanis urbj tikpat sen un arī nav asinājis. Šodien noņēmu nažus, lai nokrāsotu urbi un mani naži grieza papīru ....
...citu replikas par nelietošanu būs nevietā...
13.janvāris 2012, 20:36 | links

Griezošajā daļā abi asmeņi ir vienādi Bet lai izbēgtu no plaisas vajadzētu to kuru vīle neņem atlaidināt un pa jaunu norūdīt -es izdarīšu kā vajadzētu būt
13.janvāris 2012, 09:29 | links

šodien saņemu jaunās formas :))) Vēl tikai jāpiepucē un jānorūda Uh ......
13.janvāris 2012, 09:15 | links

Atved es apskatīšos
13.janvāris 2012, 08:33 | links

Ikarusņiks ir forši. Tātad mīkstā vieta (kante, kura ir pretī asmenim tā, kuru man ņēma vīle) ir o.k. tad sanāk, cietais, kuru vīle neņēma ir brāķis?
12.janvāris 2012, 21:14 | links

Ikarusņiks ir forši. Tātad mīkstā vieta (kante, kura ir pretī asmenim tā, kuru man ņēma vīle) ir o.k. tad sanāk, cietais, kuru vīle neņēma ir brāķis?
12.janvāris 2012, 21:14 | links

ikarusvaditajs Sory par ikarusņiku Bet man tā izpruka :DDD
12.janvāris 2012, 19:42 | links

IRRRRR Kur Tev labāk paņemt Pie Ginta man liekas ,ka vēl 5 jābūt
12.janvāris 2012, 19:38 | links

Bums
Tev barotava kāda nav aizķērusies?
12.janvāris 2012, 19:36 | links

Ikarusņikam :DD nažus atstāju pie Ginta .Pārbaudot visus šodien uzbūvētos nažus nācu pie secinājuma Rūdīšana notiek eļļā Vispirms gareniski iemērcot asmeņa zobu ,kad tas ir izdarīts /tas ir tāpēc lai galvenā cietība būtu tieši uz zoba /pēc tam mērc dziļāk Veidojas dubult rūdijums /tas ir nepieciešams lai apvienotu 2 īpašibas cietību un lai nebūtu trausls /
Pēc šādas tehnoloģijas iznāk -asmenis ciets skruvju vieta mīkstākā -parasti skruvju caurumu vietās arī veidojas plīsumi un plaisas Tas, ka nazis arī skruvju vietā ciets rāda par to ,ka par ātru ir iemērkts eļļa -tas būs maķenīt jāatlaidina
12.janvāris 2012, 19:12 | links

Zilais urbis un sarkanā Rapalas galva ir gatavi pierādīt sevi uz Ziedrijas ledus , Mihaila dzeltenais urbis arī gatavs un pārējās mantas Mihailam , kuras bija pasūtītas arī ir gatavas .
12.janvāris 2012, 18:57 | links

Atvainojos,nogļukoja.
12.janvāris 2012, 16:08 | links

Bums super meistars,bet ja kas nepatīk var rakstīt arī privāti.......
12.janvāris 2012, 16:06 | links

Bums super meistars,bet ja kas nepatīk var rakstīt arī privāti.......
12.janvāris 2012, 16:06 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager