Upē ar tādiem diegiem nav ko darīt,0.12mm jau ir riskanti-ja kāds sapals,vai ālants uzsēžas.Tādas zem 0.10 pat vimba ~0.6 kg.aiznesīs mānekli.Sportistiem tās ir pa pirmo!
Auklas nav lētas, bet ļoti labas Praktiski pagājušo ziemu aklas dēļ nevienu zivi nepazaudēju Šīs firmas auklas /mazos diametrus/Izmantoju jau 3 sezonu
Patīk tas ja rakst 0,102 Vai 0,82 tad tā arī ir
Es kad ieraudzīju to pludiņu arī iedegos Izrādās ka večuks kurš kopj šos kustoņus piehaltūrē ar pludu būvēšanu Varbūt leģendas ,bet kur citur to joku raut ? Man patika viņa svars smagāks nekā spalva -minimāli jānogruzī
Ja ir vajadzība, nogalē varētu paskatīties, vajadzētu būt kādai čupai ar MTZ-82 šālēm un KAMAZ, ja der no šiem? Man liekas ka no GAZ veidīgiem ar kas mētājas :)
Ja Tev baigi nedeg tās šales,noteikti varu dabūt.Man ir veči,kuri ar motoriem darbojās,jo projām vecajās darbnīcās.Tur vells kaklu var nolauzt!Vakar biju Rīgā,nezinu kad braukšu-šonedēl,jaunnedēļ noteikti.
Ārā nedabūsi jo tie parasti ir zem kloķenēm -jānoārda viss dzinējs Vienīgi vecajās meh darbnīcās ,ja kaut kur ir aizķēries Der arī pašas šāles /babitu nokausēšu nost