Bums man te metajas viena spole, nu tada itka lietojama veel feederim, bet lieta tada ka viņai ir mazliet brivais gajiens. apmeram. Nau nekāda firminiece bet vai tas ir ka labojam pasam savam roka. :D ja ne, ko iesaki?
Uz bora virsū cena ir 51 ls Kā jau teicu lai nesanāktu fušieris aizejot uz ledu ar jaunu bori Iesaku ņemt ar uzlīmi,,Tested From Bums'' Tā nav reklāma, bet dzīves patiesība jo pagājušo gadu dabūju pārtaisīt nažus 28 Aseri boriem.No tirdzniecība viņi kaut kā pazuda -laikam daudzi bija kuri viņus atgriez atpakaļ veikalos Šogad ielikšu reklāmu SS par viņu atdzīvināšanu -pēc Būtības boris nav slikts Jānomaina ir 2 lietas
1. jāpārasina maži
2. jānomaina roktura savienojuma skruve ar šneku
-pie lielas slodzes lūzt-Peipusa biezajos ledos.
Atkal tirgū ir Aseri bori Ieteikums tiem kuri grib iegādāties Ja uz bora šiltīte ,,Tested From Bums,, :DD Droši ņemiet -naži ir pārasināti un ņems ar garantiju.Tas ir par Milo bodi ,jo tur pārdodamos borus sariktēju līdz tie neatšķirsies no Moras kvalitātes.Pārējas vietās nemāku teikt ,ko nopirksiet.Ja esat iegādājušies tad laipni lūgtum -sariktēšu /daudz nervus viņi man prasīja kamēr sapratu čto po čom.............:DDDD
Leibla skats
čalis uzblieza kūpinātavu, saka gribu vistas pirmās iemēģināt, saku man ir baigā recepte, šis dod šu, lūdzu (Buma vistas īpašā marinādē) :), pats arī garšoju pirmo reizi, nu tādu ēdu pirmo reizi, atverot maisiņu aroms pa visu telpu! tagad arī es zinu kādā marinādē likšu vistas :) mmhhmmmm, paldies !