Es Gintam biju 2 aizvedis Ja tas meitēns ir savācis tad tur pagaidām naf Trešdien virpošu barotavām misiņa vāciņus tad jau atkal būs Uz pirmo ledu tika ar bļatkām ...:DDDD
Ja par šanci tad tas ir mans stils -ja ir iedvesma var rubīt Ja nav tad metu visu malā un kūpinu gaļu.Ir dienas kad alva neklājas u.t.t Tad labāk nemocīties met mieru Pašlaik iet no rokas ........Gaidu pirmo ļadu kad jahtkluba dangā varēs kumpaiņus dzenāt ...;DDD
Ziemā es acapūšos Borus remontēt ir atpūta Lielākā noņemšanās ir ar bļitkām vizuļiem un barotavām -darbietilpīgi
Andis 47 Spolei iņķēns gatavs Rīt pie Ginta
StormsLV ir gatavs rīt jau no rīta būs pie Ginta
Rītam 2 barotavas un 10 kompl ar bļitkām Nezinu kurš bija Gintam pasūtījis ,bet ir gatavs -arī no rīta būs turpatās ":))
Miglas laikā uz pilnmēnesi!!!!DDD
Pa tiem caurumiem...ir daudz dažādu rasējumu atšķirīgu un katrs pierāda savu teoriju.Ja pats neuzķersi mānekļa veiksmīgāko spēli-tad borē kur gribi,tā pat kādā atvilknē mētāsies!
gintsgg > Ieskaties šeit un tur... :) !!! Ja saurbj kā vajag , ...будет совсем другая песня.... :) !!!!
Tur arī mana kādreizējā kļūda... :D !! Zīmejumu nebija , tikai doma varbūt , ka kaut kas tāds varētu strādā... :) .
avtt man jūsāmie bori goda vietā Viens jau ir pilnībā nokomplektēts 1 naži virsū 2 rezervē.Pašlaik ņemos pa darbnīcu jāierauj kas ir iekavēts /ar pārbraukšanu uz citām telpām./ Rīt arī šancēšu -visu paspēsim ....::DDD
P S . Breks , jā Tu skaties uz šo rasējumu , ko Bums ielika šeit , tad tas ir tikai viens no variantiem , šīs trubiņu blitkas ir daudz un dažādas , paskaties pats Fion.ru .
Breks , caurumus es saurbu tā , kā bija tajā krievu saitā parādīts , un tas nav svarīgi , šos es uztaisīju tāpēc , ka ļoti gribējās kaut ko taisīt , izmēģināšu ūdenī , jā nestrādās - izmetīšu ārā , turpmāk taisīšu pēc Buma rasējumiem .
Gints
Skatoties uz rasējumu, Tu nevienai savai bļitkai neesi pareizi caurumus saurbis.
Urbt Tu māki, bet no fizikas un ūdens pretestības likumiem ne bū, ne bē, nesaproti::)
Tas tā pārdomām, ne asakas!