Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Minime Tavi asmeņi un boris ir sariktēts Borim viena auss bija nedaudz noļupusi -sastellēju būs labi Asmeņi vēl kalpos -pa lielam asmeņu leņķos iekšā nelīdu uztaisīju glanci lai naži ilgāk kalpotu ;DD
25.oktobris 2011, 18:42 | links
 

Sezonas ieskaņai -Mora nova jau ir pāris sezonas Latvijā Pirmās sāk nākt uz riktēšanu Ar Novām sarunāsim tā- nekādas krūmdakteru asināšanas Naži ir ļoti jūtīgi un nevajag taisdīt experimetus:DD
25.oktobris 2011, 18:38 | links
 
Bums kad būsi izgatavojis man bleķus pieliec lūdzu klāt pie pasūtījuma 1 maciņu ar visu saturu.
25.oktobris 2011, 10:15 | links
 
Bumsi,nu ja tāda 'amolitūda',tad piešķir vienu prezentācijai !
25.oktobris 2011, 08:39 | links
 
Toni Tu neņirdz priekš taviem zviedru dziļumiem tās ir kā radītas Darba dziļumu amolitūda 5-10 m/garantēta spēle/ir pārbaudīts :D
25.oktobris 2011, 08:31 | links
 
Karūsai 112 komplektiņus rezervējiet,lūdzu...DDD
25.oktobris 2011, 08:28 | links
 

Komplekts
Maciņ+10 medīgas Peipusa bļitkas gatavotas no sudraba un Franču lodes Cena 50 ls Bonusā 2 mazāz bļitkas vietējiem ūdeņiem ...
25.oktobris 2011, 08:08 | links
 
Vēsums sāk nākt uz mūsu pusi Jāpapildina Peipusa komplektiņš ;DDD
25.oktobris 2011, 07:57 | links
 
Vairis30 ir nācis ar iniciatīvu -gribētājiem piegādāt 115 Rapalas urbjus -sarkanos Melnās galvas esmu stellējis nekādu atšķirību leņķos un asināšanas procesā nēsmu ievērojis Neko sliktu nevaru teikt par šiem izstrādājumiem Ja ir vēlēšanās sazinaties ar viņu ..........
24.oktobris 2011, 18:08 | links
 
Āpāc- tikai šodien frēzbeņķii dabūju pārvest Tāpēc pašlaik Jig un visu pārējo svina liešanas formu izgatavošanas process ir nobremzējies Visdrošākais ,ka pēc 2 ned formas būs akan dabūnamas ....:DD
24.oktobris 2011, 17:59 | links
 
:DDDDDDDDDDDDDDd tas bļin ir nika numursKarūsa112
24.oktobris 2011, 17:54 | links
 
112 :D nav taka bik pa daudz :D
24.oktobris 2011, 17:41 | links
 
Karusa112 vizuļi aizčāpoja uz Tavu pusi ;))
24.oktobris 2011, 16:29 | links
 
Bums sirdsapziņa nemoka ?

Re kur viens,gribēja tev lādiņu atnest prieks šūpiņiem,bet sanāca tiešām buuumsss
24.oktobris 2011, 15:43 | links
 
Tīni rīt no rīta pastā ;))
23.oktobris 2011, 23:52 | links
 
Bums atveda jaunu čupiņu ar šatliem , ir kapars + sudrabs , franču lode + sudrabs , kam vajag zvaniet . 29111932
23.oktobris 2011, 10:54 | links
 
Paldies....
Noteikti noprovēšu
22.oktobris 2011, 21:14 | links
 
PHE.
Sabojātas garšvielas.Bez zivs,ideāla zacene!
:DDD
22.oktobris 2011, 20:59 | links
 
Speshel Zariņu Valdim /karpiniekam /:DDDD
Karpa alū


Karpa - 1 kg
Sīpoli - 2 gb
Pētesils - 1 sakne
Burkāni - 2 gb
Medus - 1 tēj.k
Gaišis alus - 1 glāze /200 gr/
Sāls, pipari - pēc garša

1.etaps Karpu notīram , zagriežam lielos gabalos , pēc iespējas atbrīvot no lielajiem kauliem.
2.etaps Vidēju kastroli sasmērējam /ieziežam ar sviestu, kārtojam zivs gabalus pārlaideniski ar sagrieztajiem dārzeņiem . Lielkam klāt specijas, sālam piparojam. Medu atjaukt ar ūdeni un arī liet virsū zivij. Lejam klāt alu.
3.etaps Varam uz vidējas uguns 10-15 min , pēc tam uguni samazinām un turpinam līdz produkta gatavībai
4.etaps Ņemam zivi ārā no katla , dekorējam ar dārzeņiem un štopējam iekšā Protams ar alu ...:DDDD
22.oktobris 2011, 20:54 | links
 
Ja gribās asāku -zacenei Piedāvāju


Zivs -zandarts līdaka u.t.t - 500-800.gr
Sīpoli-2 gb
Tomātu pasta - 2 ēd.karotes,
Augu eļļa,
Lauru lapas - 2 gb
Etiķis 9% - 1 tēj.k
Citrons - 1/4 daļa
Dilles,
Sāls,
Pipari
1.etaps. Zivi ķidājam tīram mazgājam,nosusinām, un sagriežam nelielos gabaliņos ,sarīvējam ar sāli un pipariem.Apcepam zivs gabaliņus 1-2 minūtes no katras puses
2.etaps Sīpolus sagriežam smalki un cepam augu eļļā .Pārliekam apcepto zivi kastrolītī, Liekam klāt ceptos sīpolus, tomātu pastu, Lauru lapas, etiķi un citronu.Visu cītīgi samaisām, uz katliņa virsū liekam vāciņu un uz lēnas uguns sutinām 15 min.
3 etaps Liekam klāt sagrieztas dilles, apmaisām, slēdzam uguni nost un ļaujam visam ievilkties 5-8 min
Das ist fantastish !!!!!
22.oktobris 2011, 20:39 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager