Rīt pirms pusdienas būšu Saldū pēc tam Kuldīga Ventspils Talsi Ja kādam ir kas piedāvājams vai gribams sūtiet PM ar tel numuriem Es kā vecs lupat žīds ...:DDDDDDD
IntarsS Visu noārdīju -bremzi sataisīšu Spole smaga tāpēc ka pilnīgi sausa un jūras ūdens darījis ir savu postažu Jāmaina centr gultnis ,bet galvenais ,ka dabūju borēt nost korpusa skruves Metals iecepies alumīnijā.Stiprinājuma vietā būs cita izmera skruves un baltmetāla Ceru ,ka līdz otrdienai dabūšu pie dzīvības.Spole laba -darba zirgs Vienīgais iesaku katras sezonas beigās atnest man Tad tai būs saules mūžs
Paldies! Man ieborētais princips ka bleķa lielums ir tiši proporcionāls līdakas svaram līdz šim ir darbojies. Vienīgi , bail būs mest iekšā , ka neizrauj no rokām :)
Leopold -par to Mb stupiscas gultņa maiņu
Tur nekas nav jāvirpo nost viss presējas ārā Diemžēl to nevaru izdarīt jo nav tik lielu sjomņiku
Rasējumus un tehnoloģiju procesam vari apskatīt šeit un iedod bietē saviem šļosariem lai netaisa Ameriku ;DDD http://automn.ru/mercedes-sprinter/mercedes-benz-39239-10.m_id-5305.m_id2-5308.html
bums!
Ja vēl ilgi "čakarēsi jēzu" ar to Rīga-Saldus-Kuldīga(pārējais mani nekrata)tūri,tad varēsi braukt ar Kamazu ciemā!Pie manīm jau skumst pēc Meistara nolikti 4 bori un kaudzīte ar ne-jaunām ņevenēm!Domāju,ka vēl ar laiku kāds boris uzradīsies!
Pri-jom pri-jom,kak po-ņel?
;))
p.s.ar murmuļiem(mormiškām)arī ņemies?
Ja jā,tad būtu pa smuko,ja kādu saujiņu paķertu līdzi lai var uzmest lūriņu!