Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Kāpēc es Peipī savācu visus ķīšus Atbildu ar recepti
Peipusa lielie ķīši (griežu fileju) - apmēram jābūt 0.8-1kg filejas
Avenes - 1.5 glāze /parasti ņemu saldētās/
jāņogu džems 1,5 glāze
portvīns - 1/4 glāzes
citrona sula 2 tējkarotes
kukurūzas ciete - 2 tējkarotes
melnie pipari - 1/4 tējkarotes
sviests/kausēts/ 1 karote
Samaisat katliņā jāņogu džemu, citronu sulu un portvīnu, liekat uz uguns un pievienojat sablenderētu aveni , tad pievienojat ar kukurūzas cieti kura atšķaidīta ar ēdamkaroti ūdens . Vārīt tik ilgi kamēr šķidrums paliek biezāks, pēc tam ar iegūto masu aplejat cepeškrāsnī ceptās ķīša filejiņas un pagaršojiet citas zivis jums paliks vienaldzīgas Vēl viena lieta- ķiši pat nav jāķer izlasiet tikai lielākos no tiem kuri atstāti pie āliņģiem
2.septembris 2011, 08:27 | links
 
Nu bumsi,neticēju ka tādu galvu var izlabot.
Zelta rokas tev vecīt.
1.septembris 2011, 21:41 | links
 
Tu ko,tur apmēram līdzīgi laika apstākļi,tik kādi 3-4 grādi vēsāks.
1.septembris 2011, 21:28 | links
 
Toni pie Tevis tur Zviedrijā naktīs jau nav salnas ??
1.septembris 2011, 21:10 | links
 
Izskatās ka veči jau gatavi putaplasta ļadū caurumus borēt un Peipī iekšā maukt...Tā gatavošanās un funktierēšana jau ir tā kaifīgākā...
1.septembris 2011, 21:04 | links
 
Vēl nebūs gatavas Pirmdien vai otrdien
1.septembris 2011, 21:04 | links
 
Neaizmirsti smagās mailes paņemt .
1.septembris 2011, 21:03 | links
 
Rīt
1.septembris 2011, 20:57 | links
 
Bumsi , kad Rīgā būsi ?
1.septembris 2011, 20:57 | links
 
šogad varbūt kādu prātīgu puiku uz astes varēs paņemt -mēgināšu uz sezonu sarunāt busiņu.Ir viena muļa -tad jau redzēsim
1.septembris 2011, 20:56 | links
 
eh, man jau godiigsakot sen nostalggij peec peipi.
1.septembris 2011, 20:54 | links
 
Jā -jauns karakats :) Neuzprasīju vai jau pabeigts
1.septembris 2011, 20:53 | links
 
Hehe, jums jau unti (унты) kājās? :)
1.septembris 2011, 20:50 | links
 
jaa, laaga zellis, ssogad ofic uz saakumu - nosaciiti pirmo ledu, ssim tak buussot jauns auto, cik pag gad noppratu.
1.septembris 2011, 20:45 | links
 
Sienāzi kompani ideāla-noteikti mauksim ,bet to iekšā vedēju ņemsim kurš bija mums pēdējais Vakar viņam zvanīju viss paliek spēkā Rīt sāku klapēt Peipusa bļitkas Šorīt jau no turienes zvanīja ,gaida :DD
Es saku vēl par agru -atbilde skanēja Ņebzdi zima budet rano :DDDDDDDDDD
1.septembris 2011, 20:39 | links
 
bums, gatavojies, vecaas kompanii sastaavaa atkal starteesim uz peipi.
1.septembris 2011, 20:29 | links
 
Cik patīkami tuvojas rudens un pēc tā ziema -ļadus -bori -bļitkas Kaifs Vēl tikai ļudaķi jāpaspēj patrenkāt :DD
1.septembris 2011, 20:20 | links
 
Nosacījumi
220v
automātiskā padeve
apgriezieni 200 līdz 3200 apgr/min
Vēlams ar instrumentiem /bet tas nav obligāti/
1.septembris 2011, 20:00 | links
 

Nopirkšu galda virpu var būt arī citas modifikācijas
Fennhel /bet ne par provento cenu /:DD
1.septembris 2011, 19:56 | links
 

Plaisu pašlaik redzēt nevar ,bet gan rūsa parādīs :DD
1.septembris 2011, 15:46 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager