bumsi, Tu sazinies ar manu jaunkundzīti beidzot.
Ja tās maikstes Tevi tomēr neinteresē, tad paņem tās džiggalvas paraugam, par kurām runājām, un pastāsti, vai vari tādas formas uzveidot.
Brālīti , es pirmo lējumu izlēju bez kādām maskām , jo nebija nekādas saprasšanas vai tā lieta ies , bet uz nākamo lējumu obligāti būs maska , jo izskatās ka tā lieta aizies un būs jālej regulāri , šodien atkal 40 gb noandelēju , tā ka viss notiek .
Veči!Beidziet ņemties ar tiem sviniem!Atceraties , ka 99% no pentakiem un citiem svariņiem paliek jūŗjas un citu ūdeņu dzelmēs.Tās jau ir tonnas...
Pb ūdenī lēnām sadalīsies un tad tik sāksies vēži!!!
Man ir tehnoloģija- darudzīgāka, taču to izpaudīšu pret samaksu kopā ar Buma Čagas recepti.Bums saņems 80% man pārējais.Daļēji varu pačukstēt -
čaga- ir izaugums uz bērza stumbra- (ne māzers) , plus spirts, bet par pārējo - ne vārda!!!!
Pa tām kaitēm . Ja pa reizītei ar indēm un tvaikiem ņemas - protams nav tik traki,, bet ja sāk biznesiņu un ņemas regulāri - labi tas nav.Tad vajag to ogles masku.
Gintgg nosveries tagad ---- pirms esi ar sviniem sācis šiverēt, par cik svinu no organisma ārā dabūt nevar --- nosveries pēc trīs mēnešiem,,ja esi pieņēmies svarā - tad zini ka tev svins pakaļā - tas ir sakarā ar gravitācijas likumu jo citur viņam svara pēc nebūs kur nosēsties :)))
Un visi jau domā - man jau nekas nebūs, līdz brīdim, kamēr kāda klieste. Tie, kas uzkāpj uz baika, iebakstās ar galvu betona sienā arī neplāno šāda vakara nobeigumu :)
Svins netiek izvadīts no organisma, krājās, krājās un pēc regulāras darbības ar metālu var rasties nepatīkamas sekas. Tad kāpēc riskēt? Labāk netēlot sen-ķīniešu gudro un uzvilkt masku.
Katra organismam ir sava robeža, kad uzpeldēs kāds spīļdzīvnieks - vēzītis, tad jau sāksi pāršķirstīt dzīvi un lādēt visus un visu :))))
Bums
1. atbildi uz PM
2.keitech ari tu krasosi ar pulverkrasu
3. un pie taa pasha keitech piederas visada veida gumijas uttt kaa jigam vai nee :) ( pec taa video . Tu zini par kuru video es runaju :)