otinjsh,paldies par atbildi
16.decembris 2016, 16:55 | links
"Rudrai un Rerange uzskatu, ka vajag agresīvu tvīču, tāpēc meklēju kātu tieši 130 mm un lielākām mailēm."
Kādu spoli un auklu izmanto agresīvajam pie lielajām mailēm?
franko, 30.novembris 2016, 10:26
principaa ir noveerotas sakariibas starp pasu vobleri,kata akciju(nejaukt ar testu) un lomiem:),pats iisti veel neesmu lidz galam sapratis kaadu kaatu labaak izveleeties lai nosegtu visus manis minetos parametrus:).ir bijis taa ka nomainot kaatu viens vai otrs vobleris apklust un kaads saak kljert stipri labaak:),paraak daudz sakritiibu lai buutu gadijums:).tapeec pedeeja laika kjeru ar vobleriem kuri kjer pie jebkaadas animacijas(taadu gan nav daudz),tas ir daudz ekanomiskaak nekaa mainiit kaatus,un kjeru ar tiem kuri man ir:).sis viss pardomaam ja mekleejam isto pareizo kaatu!:)
rio., 30.novembris 2016, 09:33
principaa ir noveerotas sakariibas starp pasu vobleri,kata akciju(nejaukt ar testu) un lomiem:),pats iisti veel neesmu lidz galam sapratis kaadu kaatu labaak izveleeties lai nosegtu visus manis minetos parametrus:).ir bijis taa ka nomainot kaatu viens vai otrs vobleris apklust un kaads saak kljert stipri labaak:),paraak daudz sakritiibu lai buutu gadijums:).tapeec pedeeja laika kjeru ar vobleriem kuri kjer pie jebkaadas animacijas(taadu gan nav daudz),tas ir daudz ekanomiskaak nekaa mainiit kaatus,un kjeru ar tiem kuri man ir:).sis viss pardomaam ja mekleejam isto pareizo kaatu!:)
rio., 30.novembris 2016, 09:33
Tieši lielajiem (130) nevajag garāku par 2,13. Lido tāpat, bet ar garāku būs baigā slodze rokai. Man ir multi gan labajai gan kreisajai rokai un pilnīgi paralēli- var kā jaunībā, pamainīt rokas, lai nesāp. Kastinga kāti CKC 702 MH, ja lieto pīto un VKC 702 H, ja fluorokarbonu. Normāls vobleris bez problēmām lido 40-50 m.
Vigulis, 29.novembris 2016, 14:07
Es lielām mailēm (no 15 gr.) izmantoju kastinga kātu Volkey VKC-692MH (7-28 gr.).
kaspars71, 29.novembris 2016, 12:25
Nav tā ka dažreiz pietrūkst metiena attālums? Tu met ar vienu roku vai ar abām? (Zinu ka var ārī tālu mest ar multu, bet tomēr?)
Davis-Di, 29.novembris 2016, 13:12
Es lielām mailēm (no 15 gr.) izmantoju kastinga kātu Volkey VKC-692MH (7-28 gr.).
kaspars71, 29.novembris 2016, 12:25
Sveiki,
Tvīča sezona izskatās ir beigusies, ar to arī visus "apsveicu" :D
Saskāros ar problēmu visa gada garumā ar tvīča kātu. Biju iegādājies jaunu St. Croix LES70MHF2 ar testu līdz 21 gr, bet lai arī kā daudzi rakstīja, tomēr Rudrai un Rerange 130 likās pa mīkstu ... Katram savs!!!
Padalās ar atsauksmēm par Jūsu kātiem tvīčam budžetā +/- 300 EUR, ne īsāku par 2,13, ne garāku 2,30. Varbūt pat kāds ir notestējis/lieto ASPRO 9-33 g. Cerams uz biedru atsaucību :)
P.S. LES70MHF2 ir tirgošanā. PM.
Stāvoklis kā 2 reizes ap šķūni apnests!
Fishfinder, 29.novembris 2016, 10:37
Neesmu twičojis pa īstam bet gribu pievērsties šai disciplīnai tuvāk. Man radās jautājums. Cik smags svins un optimāli gara pavada no griezuli līdz esmai dziļumā līdz trīs metri ne dziļāk. Padalieties lūdzu.
Arnoldinjs, 18.oktobris 2016, 22:39