Nu ja iet runa par lētu un labu spoli tad tā noteikti ir Shimano Catana. Pastaigā pa veikaliem pameklē atlaides kkur, iespējams atrodi labu spoli pa labu cenu.
raustot voblerus aukla uz spoles uzklaajas nevienmeeriigi liidz ar to nepiecieshama iespeejami labaaka spole, lai mazinaatu sho defektu.
Ja par trio tad veel ir vienaa veikalaa speekaa -40%..
Iegadājos Salmo Elite X-Twitch kātu 1,98m 5-25, kadu spoli ieteiktu klat šim kātam? Doma ir par Okumas spolēm. No eksperta Ingusa saprotu, ka Okuma trio, bet ta ir diezgan padārga..varbūt kāds var ieteikt kko nedaudz lētāku, varbūt no Shimano vai Daiwas?
ja asari kjer ar twich vobleriem tad vajag,bet ne asaru deelj,bet vobleru:),lai var izspeeleet.ja kjer ar krankiem,gumijaam utt,tad gan velams kads "mikstaaks "kaats.daudz kas atkariigs no tehnikas kaadaa straadaasi.
varu ieteikt no sev zinamalajiem modeljiem elite x-twich 3-15 gr.(labs kaats twicha iesaceejiem)Team Salmo ballist3-15 gr.(ja buus vajadziiba noteikti sev panjemsu),un okuma octana,3-15 gr.(garaakais no nosauktajiem 2,1m. un asaru vobleriem skjiet ljoti ok.
Es ar lietoju stīgas pavadas un tinu pats. Ziemas vakaros pie teļuka satinu kaudzīti... pāris sezonām pietiks:)
Nav tur nekā sarežģīta un daudz laika neprasa. Uzmeistaroju tinamo aparātu un uz priekšu:)
Agat pavadas lietoju, ļoti labas, principā stīgas pavadai nav nekā mega sarežģīta.
esmu mēģinājis taisīt pats no stieples, bet man īsti nav laika to darīt, tapēc pērku šīs te.
Ja vajag kādas īpašas, īsas pavadas, tad gan pačakerējos ;)
Kā aizvakar iegādājos MC Rizer, tad bija pagrūti pierast no 1,98m uz 2,13m. Itkā tikai 15cm tomēr starpība jūtama, bet pat negribās vairs manu veco X-twich rokās ņemt :D
Takā ar 2,1m viss ir ok, varēja just arī ka tālāk var iežvidzināt.
Speedmaster izmantoju džigam, laba blanka ļoti atsaucīgs, turklāt Fast.
Tvičam domāju ka ir labs, ja vienīgi netraucē 2.1m garums. Es garākus par 2 m neņemu tvičam, bet tas jau ir katram kā patīk.