:) takā pēdējos 3 gadus esmu visai aktīvi pievērsies raustīšnai :) (twicham), tad ar interesi sāku lasīt šo sadaļu... eh, ceru, ka ar laiku arī copeslietās parādīsies kaut cik izvērstāki dažādu makšķerēšanas tehniku (spiningošana, man tuvāka), kātu, spoļu, mānekļu vērtējumi. Jo, kungi, nau jau jēgas vienam otru pārliecināt par to, ka es gan nekad nepirkšu kātus dārgākus par 100 lvl un sples dārgākas par 50 lvl, nemaz nerunjot par vobleriem virs 10 lvl. Arī es savā dziļā jaunībā pirms 10 gadiem domāju, ka tas ir galīgi garām pirkt kātus un spoles pa 100 lvl. Pašam bija tirgū pirktu brīnumi. Tajā laikā viss loģiski - alga 120 - lidz 200 lvl. Laiks gāja un makšķerēšana kļuva par vairāk kā hobiju. Pakāpeniski uzlabojās arī aprīkojums. Būtu forši, ja salīdzinātu. Nav jau jārunā tikai par dārgo vai lēto galu, auditorija ir visām cenu grupām. Es 2 sezonu strādāju ar X-Twich. Ir ok, bet nākamo sezonu plānoju pamainīt. Labprāt te uzzinātu lietotāju viedokļus par St.Croix Avid sēriju, Major Craft Days, Rizer.. ar, ko atšķirs, kāds ātrums, jauda u.t.t. Man nav protams pārliecība par 100%, ka ķeršu vairāk, bet esmu gatavs ieguldīt savā hobijā un meģināt kaut ko jaunu... šogad ieguldīju vobleros, nākamgad kātā/os... Par raustīšanas stiliem- katram savi, cits taisa vairāk un ilgākas pazuzes, cits retākās, cits agresīvi izrausta, cits mixē... drīzāk jau labāk padiskutēt par aprīkojumu. Ārzemju apraksti ir un daudz, bet basi ir basi un Krievija ir Krievija, būtu interesanti vietējo cepmaņu viedokļi.. sorry par palagu. Ne asakas!!!
20.augusts 2011, 21:37 |
links