Tests Nr.3 Meža labumi!

 
Manuprāt jau sen bija laiks sēņošanas video copes portālā. Jo bildes tak bija, ir un būs :D
Vērtējums:
  • Vērtējums ir 3.0769230769231 no 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 (13 balsis)
Skatīts: 5018
 
 
[10] Komentāri | dilst | aug
 
austrums

nemāki filmēt, nevajag!

22.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
Sanders

Sēnes bijāt atraduši pirms video filmēšanas, vai ne?

Attiecīgi, jautāt, ko jūs pīpējat, ir lieki...

22.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
Jaunzemis

Es novērtēju kad kāds kautko dara, un man tavi copes video lielākā daļa liekas ir forši un derīgi.Bet kāpēc šite jāspārda mušmirīte, un kāpēc rupus vārdus jārunā, ja tas tiek publicēts?

22.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
barclayy

A, man patik - nevajag but visiem tik pareizajiem... Filmē tālāk vismaz es skatīšos :)

22.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
eMKa
eMKa :

Sava veida mākslas izpausme. Man patika. Kaut kā dabīgi (arī rupjie vārdi) :)

Aigar, es te kādreiz ņirgājos, ka vajag Tavus video un portālu nodēvēt par "Parnecopi.lv" , klau varbūt vajag tomēr veidot un tur šādus klipiņus publicēt. Domāju, ka tauta pavilktos. Man šis patika :)

22.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
dev
dev :

Negribas domāt, kas būtu, ja Latvijā legalizētu marihuānu!

23.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
Noris

Labs! :D Vēl pilnam komplektam sēņu tīrīšana pietrūka! Tas tāpat kā ar zivīm, reti klipos to redz, un, ja alkatība ir ņēmusi virsroku - līdz vēmienam! :D

23.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
Archey

Video super, bet heiteri bija un būs!!! Neviens jau neliek skatīties, ja nepatīk ... pa to laiku var aiziet un iešaut sev elkonī :D

24.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
parcopi.lv

Parasti cenšos nekomentēt zem saviem video, bet te ir aizskartas dažas lietas, kuras vēlos precizēt, tāpēc šoreiz atbildēšu visiem komentētājiem.

Sākšu ar atbildi dev komentāram.

Dev - nāksies Tevi apbēdināt, bet nekā stiprāka par minerālūdeni mums tajā dienā nebija. Man nevajag pīpēt zāli, lai man būtu labs garastāvoklis un varētu paākstīties.

Sanders - pie montāžas daži kadri ir samainīti secībā. Filmās tak ar visu nefilmē pēc kārtas, bet dažādas ainas, kuras pēc tam samontē vajadzīgajā secībā. Šī nav gluži filma, bet tas nemaina lietas būtību. Man jau ejot uz mežu bija skaidrs, ka šoreiz testēšu kameriņu un jau bija dzimis aptuvenais "scenārijs" galvā, ko pēc tam salikšu, lai nav vienkārši tāpat jāfilmē pa tukšo.

Jā, man patīk izdomāt, filmēt un montēt.

Jaunzemis - mušmires spārdīšana bija paredzēta scenārijā :)) Ja nopietni, tad nemaz tik bieži tās nespārdu, bet nekādu žēlumu jau nu ar nejūtu. Kaut gan sēne smuka. Kādam varbūt latvānis arī patīk, bet tas nenozīmē, ka tos jāpavairo. Par rupjajiem vārdiem. Bija viens rupjš teikums, kura autors neesmu es. Tā ir frāze no vienas latviešu var teikt "spēļfilmas", kuras nosaukums ir "Andrītis p@pi*@ tubu". Noskaties, diezgan labs humors - www.youtube.com/watch?v=9nTaVgvuwpQ

Tajā filmiņā to pasaka tik sulīgi, ka tā frāze bija iesēdusies atmiņā un jau ejot uz mežu bija dzimusi doma, ka man meža gars(Ļešij), kurš sēž koka dobumā atbildēs ar šo frāzi.

eMKa - Paldies par atkārtotu piedāvājumu, bet nav man ne laika, ne vēlmes taisīt vēl kādu portālu. Ir piedāvāti varianti arī ar portālu pardropi.lv :))

Arī šādu video vairāk nebūs. Es vienkārši testēju kameras īpašības, lai saprastu kā to labāk izmantot un pa fikso dzima scenārijs galvā, lai būtu vispār interese mežā kaut ko filmēt un testēt. Portālā to publicēju tīri tāpēc, ka nojautu, ka daudziem "patiks" sēņošanas video :)) Ir tak rudens un sēnes tas ir aktuāli :)

Turpmāk būs tikai copes video. Nu varbūt vēl kāds, kas līdzīgs tam video par Langu un Eimura kanālu. Bet nu tomēr par ūdeņiem jebkurā gadījumā. Ja arī gadīsies uzfilmēt ko ar copi nesaistītu, tad to varēs redzēt tikai manā sejas grāmatas ierakstā maksimums, bet ne copes portālā. Kas attiecās uz necopi vairākos video. Tā gadās. Tāda nu makšķerniekiem tā dzīves realitāte. Jo man ir tā, ka uznāk vēlme filmēt copes procesu - es to filmēju. Varētu pat onlainā to darīt :)) To vai filmēšu, vai nē es zinu jau dodoties uz copi. Un ja jā, tad bieži vien jau uzzīmējās scenārijs galvā, lai interesantāka filmēšana. Un citreiz atkal negribās ne pa kam neko filmēt. Un tas nav atkarīgs no lomiem. Bieži vien tajās reizēs, kad nefilmē lomi ir daudz labāki. Bet tas ir arī pašsaprotami, jo tad nopietnāk pieiet pašam copes procesam.

Noris - sēņu bija baigi maz. Uz diviem knapi pusspainīti salasījām. Es nepaņēmu nevienu, jo man sencis jau bija pietiekami salasījis. Vispār piekritu iet uz mešu tīri pastaigas un kameras testa pēc. Bet speciāli Tev varu nofilmēt zivju tīrīšanas procesu :)) Vienā vecā video kaut kur bija man līdakas tīrīšana jau.

Archey un barclayy - paldies! :)

austrums - sorry, bet paliksi bez atbildes :)

Nobeigumā vēlos pateikt paldies visiem tiem, kas skatās tos manus video. Paldies tiem, kas tajos ņem dalību, kā arī tiem, kas ar mani ikdienā copē. Tāds nu es esmu "nedaudz ar putniem", bet cope ir mans noturīgākais hobijs, var pat teikt, ka tas ir mans dzīvesveids. Patīk arī izdomāt visādus kumēdiņus, filmēt un montēt visu to procesu. Kaut kā tā.

Ne asakas visiem! :)

24.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
kapracis

par tiem kanāliem bij baigi labs- skatījos ar lielu interesi!!!

25.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
Creative templates for Google Ad Manager