Mangaļsalas mols

īsi par un ap aktuālo šajā vietā
Tu jau pats tagad esi ielīdis nepareizajā molā.
Nezin,ko darītu,ja Tev būtu laiva.
Briesmīgs frukts.

DSV, 6.maijs 2020, 20:15


Man ir laiva.
Un te nevar izdzēst ziņu, ko nepareizi ierakstīju... atvainojos
6.maijs 2020, 20:55 | links
 
Tu jau pats tagad esi ielīdis nepareizajā molā.
Nezin,ko darītu,ja Tev būtu laiva.
Briesmīgs frukts.
6.maijs 2020, 20:15 | links
 
4.05. Vakara cope bolderājas molā
No 18:00 līdz 21:00 reņģes aš 5kg, un piezvejā ašuks 220gr, Citi copmaņi velk buļļus, vimbas, asarus, Paskatoties uz tiem laiviniekiem sasmējos... vajadzētu kādam ar pusķieģeļiem nomētāt, tad nelīstu tik tuvu ne tik molam, bet arī viens otram :)))) bet nu katram sava tā copes garša.... ne asakas....
6.maijs 2020, 18:48 | links
 
Vakar biju uz mola, no rīta vispār neesot bijusi cope, pa vienai zivij sākusies pēc 13:00. No 15:30 līdz 20:20 4kg. Bonusā viena vimba un asaris uz 350gr.
6.maijs 2020, 17:48 | links
 
Arī biju. No paša rīta bija labi.! No 6 rītā, līdz 10.0p man 5.3 kg, koļegam līdzīgi. No laivas.
4.maijs 2020, 16:18 | links
 
Biju no 11 līdz trijiem. Pa kaidai reņģei ļoti švaki. Asari gan staīgā šat tad sanāca aizķert ašukus kopā 6 gb panninieki. viens ap 800 gr aizgāja pie krasta. Pa kādam bullītim ar ir. Bet tas viss mola galā pa vidu nekā nebij!
4.maijs 2020, 16:03 | links
 
Kā šodien ar reņģi Mangaļsalā!? Vakar totāls aplauziens?
4.maijs 2020, 10:33 | links
 
Vakar gan Boldžā ķērās lopā, pat uz vienkārši pie mola nomestas makšķeres ar karājošos sistēmu ūdenī. Galvenais bija balti, pliki āķi.
3.maijs 2020, 16:18 | links
 
Osis1989 [01.05.20]: Šodien pilnīgs aplauziens...
Vējšs mugurā...renğes nav...
Svaigs gaiss saelpots :)))

Reņģes MM vairs nav. Parādās asari, raudas, pa kādai vimbai. Miglains. BM laivu un copmaņu vairāk.
3.maijs 2020, 12:08 | links
 
Šodien pilnīgs aplauziens...
Vējšs mugurā...renğes nav...
Svaigs gaiss saelpots :)))
1.maijs 2020, 16:20 | links
 
Vilnis liels! Sit pār malām! Reņģes nāk pa vienai reizi stundā! Mola galā vēl kaut cik pieticīgi ar vēju un vilni, bet tad ir jāgaida rindā uz brīvo vietu...
30.aprīlis 2020, 19:52 | links
 
Kungi un dāmas, padalaties ar info, kas notiek, var kko sakert, kada situācija uz mola ;),
30.aprīlis 2020, 19:27 | links
 
Kā sodien uz mola?ķeras??un kā ar kontroli uz mola?
30.aprīlis 2020, 19:09 | links
 
Izstāsti nedaudz sīkāk par " vieglo apcepšanu un sautēšanu tomātu mērcē ". Tā teikt procesu, vai pirms cepšanas apvārta miltos, taukos vai eļļā cep, vai pie tomātu mērces liek vēl kaut ko klāt(papriku, ceptus burkānus un sīpolus, garšvielas, etiķi). Cik ilgi sautē.

Pravietis, 29.aprīlis 2020, 21:24

http://zitinja.blogspot.com/2011/03/ceptas-renges-marinade.html

Kautkā šitā mēģināju. bija OK

v__l, 29.aprīlis 2020, 21:40

Noteikti, ka ir labi. Man ir problēma, ka ar etiķi esmu uz Jūs. Savu etiķa normu dzīvē esmu izlietojis. Tādēļ meklēju receptes ar tomātu mērci un marinādi, kurā aizvietotājs pieļaujams arī vismaz daļēji citrons. Tava recepte pie dzimtenītes ir noteikti OK.
29.aprīlis 2020, 21:59 | links
 
Izstāsti nedaudz sīkāk par " vieglo apcepšanu un sautēšanu tomātu mērcē ". Tā teikt procesu, vai pirms cepšanas apvārta miltos, taukos vai eļļā cep, vai pie tomātu mērces liek vēl kaut ko klāt(papriku, ceptus burkānus un sīpolus, garšvielas, etiķi). Cik ilgi sautē.

Pravietis, 29.aprīlis 2020, 21:24


http://zitinja.blogspot.com/2011/03/ceptas-renges-marinade.html

Kautkā šitā mēģināju. bija OK
29.aprīlis 2020, 21:40 | links
 
Pārcepta + sasaldēta zivtele, traki kā daži neciena savu gremošanas sistēmu..

Karlis_K, 29.aprīlis 2020, 12:11
Nu , čipsi nav ikdienas uzturs. Tie ir tik kā ''konfekte'' . No pāris zivtelēm nesabeigsi gremošanas traktu . Ja ir cepta eļļas katlā ar temperatūru 160 grādi, tad ir tik izkaltēta , nevis apdegusi (kā uz pannas, kad pārcep) . Pēcāk glabāšana saldētava jau neko nesasaldēs, jo sausa. Tas tā lai drošs paliek nedrošs, ja kur ir ne visai izkaltēta, lai nesāk iebojāties. Ja grib kā ''otro ēdienu'' lielā daudzumā, tad laikam bez jebkādas cepšanas pāris dienas marinādē - vienkārši fantastisks ēdiens vai arī viegli apcep un sautē ar tomātu mērci.

MieraMika, 29.aprīlis 2020, 15:51

Izstāsti nedaudz sīkāk par " vieglo apcepšanu un sautēšanu tomātu mērcē ". Tā teikt procesu, vai pirms cepšanas apvārta miltos, taukos vai eļļā cep, vai pie tomātu mērces liek vēl kaut ko klāt(papriku, ceptus burkānus un sīpolus, garšvielas, etiķi). Cik ilgi sautē.
29.aprīlis 2020, 21:24 | links
 
Pārcepta + sasaldēta zivtele, traki kā daži neciena savu gremošanas sistēmu..

Karlis_K, 29.aprīlis 2020, 12:11

Nu , čipsi nav ikdienas uzturs. Tie ir tik kā ''konfekte'' . No pāris zivtelēm nesabeigsi gremošanas traktu . Ja ir cepta eļļas katlā ar temperatūru 160 grādi, tad ir tik izkaltēta , nevis apdegusi (kā uz pannas, kad pārcep) . Pēcāk glabāšana saldētava jau neko nesasaldēs, jo sausa. Tas tā lai drošs paliek nedrošs, ja kur ir ne visai izkaltēta, lai nesāk iebojāties. Ja grib kā ''otro ēdienu'' lielā daudzumā, tad laikam bez jebkādas cepšanas pāris dienas marinādē - vienkārši fantastisks ēdiens vai arī viegli apcep un sautē ar tomātu mērci.
29.aprīlis 2020, 15:51 | links
 
Ir kāds info kā ar vēju, cik lieli viļņi?
29.aprīlis 2020, 12:30 | links
 
Pārcepta + sasaldēta zivtele, traki kā daži neciena savu gremošanas sistēmu..
29.aprīlis 2020, 12:11 | links
 
Man pērn Mangaļsala ar bij autiņam stikls izsists bet dieva laime bij palikusi kamera ieslēgta tā pēc viņas dabūja zagļus rokā un mantas nozagtās.
29.aprīlis 2020, 10:01 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager