Kā gāja copē (atskaites)?

copē šodien ablamovičš. pirksti salst, zivju nav. iebaro, izmēģina visādas mormiškas - tukšums. pat uz zelta diskobumbu nekā nav.
28.janvāris 2012, 11:14 | links

*tb - ablamovičš :D
27.janvāris 2012, 18:58 | links

Sodien biju ungurā! Baigais aukstums bija bet cieshams.. Cope nekaada - paaris asareenu.. Pedeja ceriba bija ka kaut kas pieteiksies uz uudas bet figu - ablomivičs uzvareja! :/
27.janvāris 2012, 18:57 | links

Tad jau man ar ap sirdi vieglāk,ka Ablamovičs viesojies citās pusēs.Izstaigāju tuvās vecupes,ūdens līmenis vēl augsts.Vietām nemaz vēl nevar staigāt.Sevišķi kur tas sniedziņš pa virsu ~3cm tikai sniegains maisījums.Ar tādu darbošanos tikai 6 asarus dabūju.Pa pļavām ar visu laiku plānajam ledum,kurš gaisā uzkāries krīt cauri.Upē vižņi ar vien vairāk gar krastiem aizķeras.Vēja virziens mētājās ik pa minūtēm!Manā pusē ta saprotams,ka asari grūti sameklēt-tie noteikti vēl pa krūmiem ložņā.Vajag līmeni lejā,lai salien atpakaļ savās vietās.Bet ja ezeros neņem,tad noteikti straujā laika maiņa ietekmēja.Jaunnedēļ kad būs pieraduši pie A vēja -ņems!
27.janvāris 2012, 17:06 | links

Šodien atklāju sezonu uz Ranķa dambja kanāla. Visi veči kas bija, teica ka galīgi sūdīgi šodien ķeroties. A es priecīgs, dabūju pirmo ašuku uz bļitkas, pie tam vēl paštaisītās! Pēc tam uz mormiškas tik negribīgas copītes bija, knaģi arī atsala pamatīgi, tiko atgriezos mājās.
27.janvāris 2012, 16:52 | links

sodien vējš ļoti nepatīkams gandrīz pirkstus nosaldēju:):) un ablamovičs domineja
27.janvāris 2012, 16:17 | links

šodien otrā diena copē, saģerbos labi, bet pēc divām stundām rokas jau bij sārtas :). 10-13. 42 sīkas zivteles, varbūt ka vakar iebarojām!?. citiem apkārtējiem copmaņiem viens asarītis :), tā ka copes veiksme laikam ir atkarīga no vietas :) ne asakas.
27.janvāris 2012, 15:05 | links

tākā vakar neviens līdzbraucējos uz Enguri nepieteicās, neaizbraucu arī es, un labi vien ir, jo netik tālā dīķī 2h laikā neredzēju nevienu copi un NEŽĒLĪGI atsaldēju knaģus - knapi mašīnai durvis atvēru! :)
27.janvāris 2012, 14:31 | links

Šodien pie viena asarīša tik tiku. Galīgi neņem.
27.janvāris 2012, 14:15 | links

Kads nevar dot info par bolderajas- pie baznicas es laizu uz turieni bet lidz 14.00 ludzu kautko ????
27.janvāris 2012, 12:33 | links

Vai kads nezina kas notiek dzirnezerā ir doma svetdien tur aizlaist!!
27.janvāris 2012, 11:40 | links

es bez vergas un vestes arī šodien virsū nelīdu;)
26.janvāris 2012, 20:51 | links

Dūnī ledus draņķīgs...,pagaidām .
26.janvāris 2012, 20:32 | links

Ledus un zivis Dūņezerā ir.Cik staigājams,grūti spriest.Domāju,ka pie šiem mīnusiem viss būs bumbās.Varēs jau staigāt drošāk kā iepriekš.
:)
26.janvāris 2012, 20:28 | links

Varētu kāds pastāstīt, kas notiek Dūņezerā ar ledu un zivīm?? Sestdien ir doma atklāt sezonu!
26.janvāris 2012, 20:24 | links

Kāpēc tad arvien vairāk būs sastopami?
26.janvāris 2012, 17:57 | links

Tā jau ir, ka Ablomovičs ar Otsasinoviku uz mūsu ūdeņiem jo dienas vairāk un vairāk būs satiekami :) ... Man pašam ar jau 1 dienu šogad ir nācies skatīt šos kungus vaigā :DDDD...
26.janvāris 2012, 13:49 | links

Šodien arī es atklāju sezonu :) Bet par patīkamu gaisu vairāk neko nedabūju. Atsosovičs šodien dominēja.
26.janvāris 2012, 13:47 | links

aakkis-kadi pretinieki tad ir tai upee,cita veida zivis,vai vienkarshi lielaakas?ziemaa nau daudz sanaacis upes blitkot
26.janvāris 2012, 11:23 | links

aakkis Man jau arī ja sanāks tad tikai svētdien. Pie šādiem mīnusiem kā šorīt gadrīz jādomā par Usmu.
26.janvāris 2012, 08:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager