Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
Jau otro dienu necope Spunjciema pusee... paargaajaam paari shosim uz lielupii ar tas pats ... gaidam apetiites uzlabojumus zemuudens iemiitniekiem :)
11.janvāris 2013, 14:19 | links

Duglas,vinji maak tikai licenzhu naudu skaitiit,bet lai inspektoriem normaali sapikjotu un degvielu iedot,tas ir par shiku.
10.janvāris 2013, 20:19 | links

Ja tie ,,cemmerētāji"dragā ar šķērseni,tad cik saprotu neko pretlikumīgu viņi nedara...!Veikali pilni ar šķērsbļitkām un tā ir ejoša prece...cemmeru aizstājēji...!:)Cik godprātīgi to pielietot ar likumu nenoteiksi...kā drīkst vai nedrīkst raustīt...kad saprata,ka šķērsene tas pats cemmeris vien ir,tad upēs aizliedza ar trīs āķiem!:)Varkalis šķiet nav upe,bet kanāls!P.s.nevienu neaizstāvu,vienkārši apzinos realitāti!!!
10.janvāris 2013, 19:55 | links

to varkali es neizprotu, tur tak licenzēta zona , tur jabūt steriem inspektoru, a braki tik zemmerē. Ja viņi sev paturētu pusi no štrāfiem , tur diena alga uz pāris simtiem sanāktu
10.janvāris 2013, 19:38 | links

pirmo reizi biju babītē ziemā, ledus ir normāls, bet straume nenormāla, nav iespējams neko nogremdēt, dabūjām vienu vietu, 3 copītes un nekā.
Varkaļu kanāls pilns ar cemerniekiem. 20cm no ūdens, uz ledus stāv 10 gadīgs puisēns ar senci un tik rukā, večiem pilni maisi ar 0.5 - 2 kg izmēra baltajām zivtelēm.
10.janvāris 2013, 19:22 | links

liels paldies visiem, tad skaidrs, vergu var neņemt. Mēģinašu rīt veiksmi, labāk kaut vai bez copes uz ezera pasēdēt, nekā visu dienu krēslu birojā deldēt
10.janvāris 2013, 15:12 | links

Rīt laikam uz Babīti, vai speci nepastāstītu kā tur ar ledu ja nav slinkums ? Vai var iet bez vergas ? Kur ledus stabilāks - Spuņkas vai Varkaļa galā ? Danke

Duglas, 10.janvāris 2013, 14:46

Nupat no ezera. Ledus ap 10-15cm. No Spuņciema puses. Varkalis gandriz vaļā. Mums zivju nebija. Lai veicas!
10.janvāris 2013, 14:57 | links

>Duglas

Bijām bāzes rajonā, ledus ap 10cm, staigājām droši. Daži sēdēja kur ezers sākas. Nav tā ka zivis nebija, to nebija VISPĀR, vismaz man :)
10.janvāris 2013, 14:56 | links

Rīt laikam uz Babīti, vai speci nepastāstītu kā tur ar ledu ja nav slinkums ? Vai var iet bez vergas ? Kur ledus stabilāks - Spuņkas vai Varkaļa galā ? Danke
10.janvāris 2013, 14:46 | links

Nu skaidrs,jāiet uz ezera Gātes iztekas vai arī ietekas galu(kā kuram labāk patīk to saukt).Cik dzirdēju uz Varkaļa pusi ezers praktiski vaļā.
9.janvāris 2013, 18:21 | links

aldenss.Tur kur es asari meklēju ar dubļiem vien netikt cauri...!!!:)))Šodien vēl novēroju straumīti zem ledus.Varkalī droši gāžās ūdens ārā,tāpēc jau ar plusā Lielupē esot no Dzintaru pļavu rajona sākot izgājis ledus...tā te raksta!!!
9.janvāris 2013, 17:54 | links

Šobrīd snieg,rīt toč neredzēs kur labāk kāju likt,bet nekas ,taustīsimies.Sliktākajā gadījumā jau tikai kājas dubļainas.
9.janvāris 2013, 17:45 | links

IljaVolohins.Es rīt nē!
9.janvāris 2013, 17:41 | links

Ledus dažāda biezuma.Pāris vietās ar vienu verga sitienu bija cauri...tas tur,kur bijušas,,lāmas"...attiecīgi tur negāju pa taisno!:)Jāzondē,kur baltais,tur drošāk!Vietām uz aci 4-5cm.,bet tur!Caurmērā jau labs!Bija veči arī pa vidu starp Dālderiem un spuņku!Virsū ejot man vajadzēja,,laipot",jo tur vietām vaļā!

snipiens, 9.janvāris 2013, 16:26

Tūlīt visur būs baltais ledus, atkal būs "div' baltu dieniņu" un visi no tā izrietošie prieki.
9.janvāris 2013, 17:26 | links

Snipiens - Rīt arī taisies makšķerēt?
9.janvāris 2013, 17:24 | links

Ledus dažāda biezuma.Pāris vietās ar vienu verga sitienu bija cauri...tas tur,kur bijušas,,lāmas"...attiecīgi tur negāju pa taisno!:)Jāzondē,kur baltais,tur drošāk!Vietām uz aci 4-5cm.,bet tur!Caurmērā jau labs!Bija veči arī pa vidu starp Dālderiem un spuņku!Virsū ejot man vajadzēja,,laipot",jo tur vietām vaļā!
9.janvāris 2013, 16:26 | links

Snipien,kāds ledus?
9.janvāris 2013, 16:17 | links

Vakariņām šodien salasīju!:)P.s.skatīt pēdējo bildi.
9.janvāris 2013, 16:10 | links

Veiksmīgi...ar sausiem,,mokasīniem"esmu mājās!:)Man kļova nebija.Ledus strjomīgs.Jāiet neviss taustot,bet vērojot,jo daudz tā saucamās ,,lāmas"!Ja arī būtu kļovs rīt neietu vairs...nafig,nafig!!!:)))
2.janvāris 2013, 13:35 | links

Janka Tu no Dālderiem?

stiiv_lee, 1.janvāris 2013, 21:24

Tada doma ir :)
2.janvāris 2013, 01:39 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager