Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
CopesLietas.lv | 18.augusts 2016, 17:43 | 5 komentāri | 8687 skatījumi

Aizvadīts makšķerēšanas čempionāts veterāniem

Makšķerē Pēteris Lideris / ILUTAS PUZĀNES foto

Šā gada 6. un 7. augustā Madonas novada Kalsnavas pagastā, Aiviekstes upē, popularizējot makšķerēšanu kā veselīgu un jebkurā vecumā pieejamu sporta veidu, norisinājās Latvijas Republikas 2016. gada čempionāts makšķerēšanā ar pludiņa makšķeri veterāniem.

Abas dienas dalībnieki līdz pulksten 12 pulcējās Jaunkalsnavā pie pamatskolas ēkas, kur tika izlozētas makšķerēšanas vietas, bet pēc tam devāmies uz atpūtas vietu „Upmalas”, kur notika sacensību abas kārtas. Pirmajā dienā laikapstākļi noturējās, bet svētdien mūs kārtējo reizi pārsteidza lietus, — par čempionāta norisi pastāstīja tā atbildīgais organizators Viktors Ūdris.

Kalsnavas pagasta pārvaldes vadītājs A. Mūrmanis sveic Ivaru Medni / ILUTAS PUZĀNES foto

Pavisam čempionātā piedalījās 18 veterāni, startējot divās vecuma grupās: 50+ un 60+ un pārstāvot vairākas Latvijas vietas: Preiļus, Rīgu, Talsus, Cēsis, Līgatni, Kalsnavu, Jēkabpili, Daugavpili, kā arī Rudzātu pagastu.

Veterāni pie mums bija ieradušies ar pasaules čempionu zemledus makšķerēšanā Pēteri Lideri priekšgalā, un viņu rindās bija arī vēl citi makšķerēšanas cienītāji, kas piedalījušies gan pasaules, gan Eiropas, gan arī Latvijas mēroga sacensībās, — uzsvēra Viktors Ūdris.

Tiek svērts Jurija Ņikandrova loms / ILUTAS PUZĀNES foto

50+ grupā uzvarēja Jānis Volkovs no Rīgas, aiz sevis atstājos Igoru Kudi (Talsi) un Lailu Grīnbergu no Cēsīm, savukārt 60+ grupā uzvaras laurus plūca Pēteris Lideris, attiecīgi otrajā un trešajā vietā atstājot jēkabpiliešus Juriju Ņikandrovu un Ivaru Medni.

Lielākā zivs — J. ŅIkandrova breksis 2,573 kg / ILUTAS PUZĀNES foto

Lielāko zivi — 2.5 kg smagu plaudi — izdevās nozvejot Jurijam Ņikandrovam.

Katrā vecuma grupā labākie balvās saņēma Latvijas Makšķerēšanas sporta federācijas dāvātus kausus un medaļas, kā arī organizatoru piemiņas balvas.

Rita TURKINA

 
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
Lauris74

Visu cieņu P.Lidera priekšā. Viņš vienmēr ir bijis etalons un paraugs, bet kad beigsies armijas formas valkāšana copes laikā. Citu drēbju nav, vai kā?

19.08.16 Atbildēt | Ziņot 0
zeps
zeps :

he, kas tad kungi bija ieradušies ar pagoniem un citām militārām regālijām kur atbilstoši reglamentam nācās atdot militāru godu??? Protams , kāda tur cope ja pusģeerālis blakus sektorā sāla māti gurķos.....

20.08.16 Atbildēt | Ziņot 0
Aiznemts

No kurienes Pēterim Latvijas armijas formas sastāvdaļas? Likumīgi viņu nopirkt nevar, karavīrs viņš arī noteikti nav. Publiskā pasākumā uzvilcis un zīmējas. Pa kaklu tādiem sadot.

23.08.16 Atbildēt | Ziņot 1
MV-F
MV-F :

Laikam neesi bijis tirgū.

14.02.19 Atbildēt | Ziņot 0
Martins....B

Citu drēbju nav... pusģeerālis blakus sektorā sāla māti gurķos.....Pa kaklu tādiem sadot.....

Jums trijiem vajag satikties un kopa kranus paraustit. Naudosie pedini...

31.05.22 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager