Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
L.M.S.F | 21.februāris 2018, 14:42 | Komentēt | 2684 skatījumi

Veterāni LČ medaļas sadalīja Sāvienas ezerā

2018.gada 17.februārī Madonas novada, Ļaudonas pagastā, Sāvienas ezerā norisinājās Latvijas Makšķerēšanas sporta federācijas sadarbībā ar Madonas novada Kalsnavas pagasta pārvaldi rīkotais Latvijas čempionāts Zemledus makšķerēšanā veterāniem.

Sacensībās piedalījās 35 dalībnieki, 50+ grupā 21 dalībnieki, 60+ grupā 14 dalībnieki. Laikapstākļi lutināja sacensību dalībniekus, bija neliels sals un praktiski nebija vēja. Sacensības notika divās kārtās, 2,5 stundas katra kārta, starplaikā dalībnieki tika pacienāti ar organizatoru sarūpēto zupu un pīrādziņiem.

Zivis arī bija samērā atsaucīgas, pārsvarā ķērās nelielas raudiņas un asarīši, tikai daži asari varēja pretendēt uz pannas izmēru. Norisinājās spraiga cīņa, kas ar neko daudz neatšķīrās no Latvijas čempionāta, par to arī nebija liels pārsteigums, jo lielākā daļa dalībnieku ir ar Latvijas meistarsacīkšu rūdījumu.

Pēc divu kārtu spraigas cīņas sacensību galvenais tiesnesis un organizators Viktors Ūdris paziņoja 2018.gada Latvijas čempionus Zemledus makšķerēšanā veterāniem:

50+ vecuma grupā godalgotās vietas izcīnīja:

1.vieta - Aldis Vārna 5 punkti;

2.vieta - Jānis Skrejāns 10 punkti;

3.vieta - Juris Āboliņš 11.punkti.

60 + vecuma grupā godalgotās vietas izcīnīja:

1.vieta Arnolds Grebežnieks – 2 punkti;

2.vieta - Anatolijs Pupics 4 punkti;

3.vieta - Valdis Janitēns. 8punkti.

Uzvarētāji tika apbalvoti ar kausiem un Madonas novada un Kalsnavas pagasta pārvaldes sarūpētajam balvām. LMSF valdes locekļa Miervalža Bērziņa piešķirto balvu par lielāko sacensību zivi izcīnīja Aivars Sirmais - 340 gr. asaris.

O R I Ģ I N Ā L S

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager