Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 30.jūlijs 2020, 14:56 | Komentēt | 1544 skatījumi

Aicina pieteikties LR Čempionātam veterāniem

Šī gada 22.un 23.augustā Mālpils novada Brūnu HESa ūdenskrātuvē norisināsies LR 2020.gada čempionāts makšķerēšanā ar pludiņa makšķeri veterāniem. Sacensībās aicināti piedalīties dāmas un kungi no visas Latvijas divās vecuma grupās 50+ un 60+.

Sacensības notiek saskaņā ar LR makšķerēšanas noteikumiem. Katram dalībniekam atbilstoši makšķerēšanas noteikumiem jābūt klāt derīgai makšķerēšanas kartei.

Makšķerēt drīkst ar jebkuras sistēmas pludiņ makšķeri, izņemot štekeri. Vienlaicīgi sacensībās drīkst izmantot vienu makšķeri, kas aprīkota ar vienu āķi. Dzīvās zivtiņas kā ēsmu izmantot nedrīkst. Līdakas lomā neskaita. Ieskaita zivis, kuras atbilst makšķerēšanas noteikumiem.

Pirmo trīs vietu ieguvēji katrā vecuma grupā tiek apbalvoti ar federācijas dāvātiem kausiem, medaļām un organizatoru piemiņas balvām.

Dalībnieku iepriekšēja pieteikšanās līdz 20.augustam pa telefonu: Imants Andersons (tel.26175322) vai Daiga Karlsone (26006539)

Dalības maksa - 6 Eiro no dalībnieka kā ziedojums kopējām vakariņām. Dalības maksa tiek samaksāta piesakoties sacensībām uz vietas 22.augustā.

Dalībnieku pulcēšanās 22.augustā Mālpils novada Brūnu HESa ūdenskrātuvē no plst.14.00 -15.00.

Vairāk informācijas sacensību nolikumā šeit:

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager