Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 20.septembris 2020, 20:44 | Komentēt | 960 skatījumi

LČ Mušiņmakšķerēšanā 1. posma rezultāti

Ir noslēdzies Latvijas čempionāta 1.posms mušiņmakšķerēšanā. Šoreiz tas norisinājās Līgatnes apkārtnē. Zivis šogad ķērās daudz, taču liela daļa no tām ieskaitē netika - to garums bija mazāks par 20 cm. Lielākā zivs Rolanda Lipšānam – iespaidīga alata 40cm garumā!

Pēc pirmās sacensību dienas vadībā izrāvās pieredzējušais Andris Dolženko, kurš copēja klasiskajā stilā ar slapjajām mušām. Absolūtais vairums pārējo dalībnieku koncentrējās uz čehu nimfošanas stilu, kas pēdējā laikā jau stabili ieņem mušiņmakšķerēšanas sporta lauvastiesu. Tomēr citām metodēm arī mēdz būt savs laiks un vieta un tādēļ labam sportistam ir jāpārvalda visas mušiņmakšķerēšanas iespējas.

Otrā diena izvērtās vēl spraigāka un posma uzvarētājs tika noskaidrots tikai pēdējā, ceturtajā sesijā. Gaužām neveiksmīga pēdējā sesija izvērtās līderim Mārtiņam Plešam, kas pēdējā sesijā ieguva veselus 18 punktus un tika nobīdīts līdz 4. vietai! Kopvērtējumā vadībā pēc pirmajām divām sacensību kārtām:

  1. Guntars Lagūns
  2. Andis Vecvērdiņš
  3. Andris Dolženko.

Atskaiti video formātā skatīsimies raidījumā Copes Garša. Interviju ar atbildīgo par mušiņmakšķerēšanas sportu Latvijā Andi Vecvērdiņu lasi septembra žurnālā Copes Lietas. Parunājām gan par Anda paša veiksmes formulu, gan šī sporta novirziena attīstības iespējām gan pašmāju, gan starptautiskā arēnā.

Noslēdzošais otrais posms plānots oktobra vidū. Precīza tā norises vieta tiks precizēta oktobra sākumā. Tiekamies pie ūdeņiem!

Pilna rezultātu tabula šeit:

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager