Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 6.oktobris 2020, 11:01 | Komentēt | 1450 skatījumi

NGT Latvia Rudens kauss

NGT Latvia Rudens kauss 2020 notika Alberta dīķos 36 stundu garumā. Lieliskākus apstākļus karpu sezonas noslēgšanai iedomāties vienkārši nevar! Saulīte, 20 grādi, viegls dienvidaustrumu vējš - un tas viss oktobrī. Alberta dīķu infrastruktūra arī ir atbilstoša - sektorā galdiņš, krēsli, grils, elektrības rozete, apgaismojums. Ko vēl var vēlēties?

Viss skaisti, bet karpas negribēja tik viegli doties rokās. Alberta dīķi jau izsenis ir izslavēti ar pāris grūtajiem, bet zivīgajiem sektoriem, kas lieliski pierādījās arī šoreiz. Sacensību režīmā karpas ņēma negribīgi, bet kad ņēma, tad uzreiz krūmos iekšā. NGT Latvia komandai Aigaram Zumbergam no 6 copēm izdevās izmānīt tikai vienu karpu, lai arī tika makšķerēts ar Katran Wild carp 0,47mm auklu. Tas deva 4. Vietu. Pie copēm tika gandrīz visas komandas, bet piemānīt tās izdevās tikai pirmajam četriniekam no 20 dalībniekiem. Šoreiz priecēja zivju pieklājīgie izmēri. Balva par lielāko zivi 9,1kg svarā šoreiz Eināram Markavam no Golden Carp NGT komandas. Tas deva 3. vietu. 2. vieta Ralf House komandai Edgaram Karolam, bet 1. vieta pagājušā gada uzvarētājam - Jānim Kūlītim Vietalva/NGT komanda! Nostrādāja mazie 8-10mm wafterīši, uz boilām ņēma ļoti negribīgi.

Jāmin, ka nākamsezon Alberta dīķos būs lielas pārmaiņas - visi zivīgo sektoru celmi tiks iztīrīti un karpai vairs nebūs, kur paslēpties no makšķerniekiem.

Pēc sacensībām turpat bija iespēja ieiet pirtiņā, pārrunāt sezonā noķerto un pats galvenais – salīdzināt aizgājušo karpu izmērus.
Sacensību sezona ir noslēgusies, bet ja laikapstākļi būs līdzīgi pagājušajam gadam, tad karpas ir iespējams ķert arī vēlā rudenī un agrā pavasarī. Arī to izmērs priecē.

Gaidīsim jau pavasara - sezonas atklāšanas mačos, par vietu vēl ziņosim.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager